;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Kdo je Tomaž Flegar?

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj in učitelj. Svoje učenje in zdravlilne lastnosti črpa iz vsakdanjega življenja. Po tem, ko se je v življenju srečal z izrednim človekom, prijateljem in učiteljem, Gerom Lyonsom, srečanje s karerim mu je v popolnosti spremenilo življenje, je začel hoditi po poti romarja.
Njegovo popotovanje ga ni peljalo ven, po svetih krajih, ki jih je mogoče srečati v naravi. Rajši je izbral pot navznoter in začel obiskovati svoje globine in v njih črpati navdih za svoja učenja in sporočila, ki jih prinaša svetu.
Vsako notranje svetišče, ki ga je obiskal, je v njem pustilo brazgotine. A niso bile brazgotine tiste, ki so v njem pustile globok pečat. Iz njih je vzniknila svojevrstna svetloba resnice, ki je že samo s svojim žarom prinaša k vedno novim izkušnjam in modrostim, s katerimi bodri svet.
Ta svetloba je v njem prebudila spečega velikana, kot je sedaj, ko hodi po svetu in deli svojo modrost z vsemi, ki jo želijo slišati. A ni modrost tista, ki prianaša razumevanje. Le-ta je vedno podprpta z energijo, z jasnostjo in resnico, ki jo vsak, ki jo posluša, lahko zazna na globokem nivoju svoje biti in jo integrira v sebe.
Medtem, ko se to dogaja, ko jo integrira, pride posameznik do globokih notranjih spoznanj, ki mu pomagajo na njegovi življenjski poti. Tomaž je pravi romar resnice, ki je pripravljen za njen delček iti do konca in nazaj, samo, da bi se naučil neko novo spoznanje o tem kako deluje življenje, kajti če človek ne prepozna o čem se v njegovem lastnem življenju gre, ne more blesteti v tistem, kar je njegova edinstvena lastnost. In to lahko stori samo na takšen način, da se z njo sooči.

 

"Rasti, rasti in odrasti. Človek nikoli ne more do konca odrasti, če se ne sooči s svojimi najglobljimi strahovi! / Tomaž Flegar"

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer