Spodaj je primer treh Virtualnih energetskih parkov. Prvi je namen- jen odpiranju potencialov ter spodbujanju kreativnosti, da človek lažje vidi in spozna svojo pot naprej v življenju, drugi pa spodbuja- nju lahkotnosti v njegovem življenju, tretji pa radosti. Med njimi se pomikate s tem, ko izberete svojo opcijo v spodnjem meniju.

Izberite energetski park


DomovO avtorju

Dobrodošli!

Pozdravljeni v mojem zdravilnem parku. Park je zasnovan kot fizičen park, kot ga najdete v naravi. Točke, ki so označene z drevesi odpirajo točke moči, ki ob tem, ko se nahajate z miško na drevesu oddajajo zdravilno energijo, ki podpira vaše bitje, veše zdravje in vaše življenje pri tem kar želite v njem doseči.

Po zdravilnem parku se pomikate tako, da obiščete vsako posamezno drevo in se z miško zapeljete preko njega. Ko se z miško na njem ustavite, bo drevo začelo oddajati specifično zdravilno energijo, ki bi vplivana na vaše organe, čustva, občutja ipd. Hkrati pa se bo na desni strani zdravilnega parka izpisal opis, čemu je zdravilna energija, ki seva iz zdravilne točke, ki jo predstavlja drevo namenjena.

K samemu opisu zdravilne točke bo tudi dodan opis tega, kako pride do akutnega ali kroničnega stanja, dodan pa bo tudi napotek kako ravnati, da se stanje ne bo ponavljalo.


Zemljevid

T1 - Odpiranje srca
T2 - Videnje
T3 - Notranji mir
T4 - Soočenje s čustvi
T5 - Fizično zdravje
T6 - Kaj bo?
T7 - Izir kreativnosti