;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Energija prostora

Vse kar obstaja je iz energije in vibracije, tudi ljudje in tudi prostor, kjer se ljudje gibamo. Vsi smo del istega energetskega polja, istega prostora, zato tudi medsebojno vplivamo. Energija v prostoru je prežeta z vibracijami. Tako vse kar je deluje in tako vse kar je lahko zaznavamo s svojimi fizičnimi čutili, ki so tudi med drugim iz istega kot vse ostalo, iz energije in vibracij. Samo tisto, kar je iz podobnega materiala lahko zaznava podobno in ker je prostor iz vibracij, ga tudi sami lahko zaznavamo skozi naša čutila.

Preberite več: Energija prostora

Zastale energije, zastale duše, poltergeisti

Zastale energije oz. ustavljene vibracije v prostoru se nahajajo tam, kjer se je zgodil kašen močan čustveno nabit dogodek ali kakšen drugačen izraz, katerega namen je bil, da se močno odtisne v prostoru. Takšen je lahko npr. močne zamere, močni izbruhi jeze ali žalosti, včasih pa so ti izrazi lahko le rahli, vendar pa je namen, ki stoji za izrazom lahko tisti, zaradi katerega se čustva vtisnejo v prostor.

Preberite več: Zastale energije, zastale duše, poltergeisti

Čiščenje prostora

Čiščenje prostora se nanaša na spremembo vibracij, ki se nahajajo v prostoru, kar z drugimi besedami pomeni, da naredimo prostor, da ga lahko zapolnijo druge vibracije. V praksi to pomeni lahko, da v prostoru sprostimo čustveno energijo, npr. jezo, zatohlost, utrujenost, tesnobo ipd. s čim dovolimo da prostor zapolni nova vibracija, povejmo ji sveža, jasna šablona na katero potem sami nanašamo to kar si želimo oz. naredimo si prostor, da lahko nemoteno naša lastna kreativnost in ustvarjalnost izbije skozi to kar želimo ustvariti na plano.

Prostor po čiščenju občutimo kot svež, čist in jasen, kar nam omogoča sproščeno ustvarjanje oz. izražanje življenja kot si ga želimo sami.

Dvig energije prostora

V vsakem prostoru se nahaja določen nivo energije oz. nek določen vibracijski nivo, ki vpliva na to, kar se izraža v prostoru skozi izraz živih bitij. Na primer, da je prostor energetsko čist in se ljudje izražajo svobodno v svojih potencialih, a ti potenciali se lahko izražajo le tako močno, kot ti ljudje za njihov izraz najdejo podporo v notranjosti svojega bitja. Če bi torej ti ljudje želeli izražati višji nivo ustvarjalnosti pri tem kar pač počnejo (šola, služba, umetnost…) bi bilo potrebno okrepiti njihovo lastno povezavo z njimi samimi, torej, da bi bolj začutili sami sebe.

Človek bolj začuti sam sebe, če se počuti varnega, sproščenega in včasih podprtega s strani okolja, da se počuti v svojih najboljših občutkih za ustvarjanje. Z dvigom energije prostora okrepimo prostor z energijo, ki človeku pomaga poustvariti občutke, ki ga peljejo v njegov notranji prostor ustvarjalnosti.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer