;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Namen delavnice Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe je odstraniti vse tisto, kar nam preprečuje prepoznati našo pravo naravo in dovoliti, da le-ta pride v obstoj takšna, kakršna je. To počnemo skozi neposredno komunikacijo s poljem, ki samo je. In med tem, ko omejitve zapuščajo naše telo, se začne vedno bolj buditi naše pravo bitje, naša prava narava, narava, ki večno sije skozi nas.

Proces skozi katerega gremo je čisto enostaven proces naslavljanja in odziva na to kar nas omejuje. In med tem, ko se odzivamo na zgostitve, ki vznikajo iz naše podzavesti, celic, čustev ipd., se le-te krčijo, zmanjšujejo in razblinjajo, nadomešča pa jih čista svetloba oz. potencial, ki nam omogoča sprejemati odločitve in krmiliti svoje življenje na povsem nov, drugačen način.

Vikend meditacij

Meditacije z zdravilnimi entitetami >>

Sri Ramana Maharshi je bil ena največjih duhovnih avtoritet v Indiji tistega časa. Njegov nivo absorpcije v Polje je bil tako velik, da je človek samo s tem, da se je nahajal v njegovi bližini, prepoznal tisto kar ga je težilo, ob tem pa so se mnogi prebudili v popolnoma novo resničnost zavedanja.

Njegova zavest bo danes pri Meditaciji in nam bo pomagala razumeti, kdo pravzaprav smo ter nam bo pomagala absorbirati se še globlje v nas same in razumevanje tega kar smo.

Absorpcija v lastno naravo pomeni, da smo bolj v stiku sami s sabo, da se čutimo in da imamo tudi možnost, da od tam odreagiramo bolj pristno.

Naslednja meditacija v tem ciklusu >>

Podatki za plačilo:
Društvo Svetilnik Kraljevača Marka 6 2000 Maribor
Znesek za posamezno meditacijo: 20€
Iban: SI56 6100 0001 1405 607 SI99
namen: vikend meditacija: katera?

potrdilo o plačilu plačilu pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Link do ZOOM sobe dobite po prijavi in plačilu izmenjave.

Do podatkov o plačilu pridete tako, da zaprete to okno in na seznamu izberete odgovarjaoči dogodek.

Vikend meditacij

Duhovno polje je sestavljeno iz mnogih duhovnih inteligenc, od katerihj so mnoge manj dobro namerne in mnoge dobronamerne, celo zdravilne za to, kar gremo skozi. Med potekom časa so se te druge urile in učile, trenirale in izučevalec kako podpirati človeštvo in njegove namene v tem, da bi lažje prišli tja, kamor so namenjeni.

Pri današnji meditaciji bodo z nami visoko zdravilne duhovne inteligence, dr. Karl, dr. Fritz, dr. Augusto de Almeida, mnogi angeli in svetniki, ki so svoje življenje psovetili tej prečudoviti nalogi.

Med samim procesom bo prihajalo do mnogih duhovnih operacij in preobrazb.

Podatki za plačilo:
Društvo Svetilnik Kraljevača Marka 6 2000 Maribor
Znesek za posamezno meditacijo: 20€
Iban: SI56 6100 0001 1405 607 SI99
namen: vikend meditacija: katera?

potrdilo o plačilu plačilu pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Link do ZOOM sobe dobite po prijavi in plačilu izmenjave.

Do podatkov o plačilu pridete tako, da zaprete to okno in na seznamu izberete odgovarjaoči dogodek.

Film
TUNING IN je resnično duhoven dokumentarec - rezultat 10 letnega povpraševanja v fenomen kanaliziranje duha ustvarjalca fimov Davida Thomasa. Kanaliziranje je praksa, ki datira nazaj v antični svet, kjer posameznik - ponavadi v stanju transa - ustvari psihično povezavo z duhovnim bitjem. Kanaliziranje je potem zmožno delovati kot dimenzionalno stikališče, ki pri pripelje druge ljudi v stik z entiteto, kot tudi interporetira sporočila od entitete. Sploh prvič, šest uglednih ameriščih medijev in njihovih duhovnih odsevov se zberejo v istem filmu, da bi dobili vpogled v ta fenomen in sporočila. ki prihajajo skozi. To so Lee Carrol / Kryon, Geoffrey Hoppe / Tobias, Shawn Randall / Torah, John Cali / Chief Joseph, Darryl Anka / Bashar and Wendy Kennedy / Pleiadian Collective. Entitete, ki jih kanalizirajo - vsaka z močno in drugačno osebnostjo - smo intervjuvali in rezultat je neverjeten - preko časa in prostora se zdi, da entitete govorijo kot eno - prinašajo jasno in globoko sporočilo okrepitve človeštvu.

Link zo ZOOM sobe: https://us02web.zoom.us/j/85840826402?pwd=aUdDRE1WZVBkU004aFdhblVjZXhKQT09

Password:  149960

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer