;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Romanje po mističnem Prekmurju

 

O Romanju po mističnem Prekmurju

Vsak prostor govori svojo govorico. Ta govorica je tista, ki odzvanja znotraj nas. Je nekaj, kar želi znotraj nas pokreniti, pozdraviti del nas,  ki nam pomaga, da bomo lahko bolje doumeli zakaj smo tu.

Vsaka zgodba ima svojega krmarja, vsaka resnica svojega brodarja. A  ljudje, ki pridejo v Prekmurje, tu najdejo notranji mir, svobodo in osvoboditev in dano jim je na razpolago, da se lahko s tem stopijo, najdejo znotraj sebe tiste nivoje, ki jim bodo pomagali razumeti sebe in svojo pravo naravo.

Pridite, pridružite se nam v Prekmurju, pridružite se nam na svetih krajih, pridružite se nam ob svetih zgodbah, ker bomo raziskovali, postajali eno s prostorom, z zgodbami in te zgodbe nas bodo zdravile. Zdravile bodo tiste dele nas, ki so ujeti s tistim nesproščenim in zgodbe nas bodo uravnale med tem, ko se bomo povezali z najvišjo božansko silo in znotraj sebe ustvarjali sveti prostor, prostor moči, luči in ljubezni.

Dobrodošli!

O duhovnem delu

Tomaž: "Še sam ne vem, kaj točno se bo dogajalo. Imamo sicer nabor dejavnosti in svetih krajev, ki bi jih naj obiskali. A to potovanje ni turistično. In na takšnih potovanjih ni urnika. So sicer osnovne smernice, vendar pa če veter Duha zaveje, da je potrebno izpustiti stare vzorce, ki nam ne dovolijo pleti našega življenja, met tem, ko želimo po programu slediti obisk svete grobnice, je pač potrebno slediti Duhu oz. vetru naše vrojene narave. Ta ve bolj, kot umsko sprogramirane stvari.

Energija, ki prihaja skozi mene, prihaja iz zelo visoke perspektive nas in gleda na nas kot na celoto. Ljudje tudi namreč vplivamo drug na drugega in včasih pač naše vzajemno delovanje ne dovoljuje, da bi se začelo nekaj drugega, pred tem, kot se nekaj drugega ne dokonča. Energija, ki prihaja skozi mene, pomaga udeležencem mojih delavnic in srečanj, da se pomirijo s starim, tistim, kar jim preprečuje rojstvo novega, hkrati pa v njih prinese nov začetek nove sezone, podobno kot pri nadaljevankah, ker se začne proces, ki ga hočemo v določenem obdobju svojega življenjskega potovanja zaključiti in če se še ni končal prejšnji, je nemogoče začeti z novim.

Energetsko popotovanje je dokaj spontano in je ves čas naše poti vodeno iz višjega nivoja, hkrati pa nam daje dovolj prostora, da se lahko poglobimo vase in odkrijemo v sebi svoj pravi biser."

Prekmurje

Prekmurje, dežela neskončnih potencialov. Kdor pride v Prekmurje se preobrazi, kajti to je dežela mnogih darov, ki jih človek tukaj pobere, saj mu jih da zemlja. Mati zemlja mu jih pokloni in ne zahteva za to ničesar.

Zemlja ga odpelje na potovanje po njegovi duši, po njegovi notranjosti in kadarkoli se ozira v drugo stran, ga še vedno vrača nazaj. Kajti področje, kjer živimo v našem dragem Prekmurju je prežeto z modrostjo in z znanjem o ciklih prejemanja in dajanja.

Ti cikli so tisti, ki nas učijo, kdaj prejeti in kdaj dati. Ti cikli nas učijo kdaj posejati, kdaj zalivati in kdaj žeti. Ti cikli nas učijo, kako naša narava poganja in žene in se dviguje in raste. Ti cikli nas učijo naše naravne danosti, naših naravnih ciklov, tega kako se le-ti razvijajo, rastejo in kako se uničujejo, kako ponovno zrastejo in kako ponovno rodijo.

Dobrodošli.

Prijavite se s plačilom 249€ na račun Društva Svetilnik, Kraljeviča Marka 6; Maribor s TRR: SI56 6100 0001 1405 607, s pripisom Romanje z energetsko preobrazbo za _________ (Ime in primek, naslov in kraj) in sporočilom na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. o plačilu.

Za sodelovanje na Romanju je možno obročno plačilo. Prvi obrok znaša 130€ in se plača na TRR Društva (s pripisom Plačilo prvega obrga za Romanje za ______________), preostanek se poravna do začetka dogodka (četrtka, 11.7.). V primeru odjave se povrne 50% zneska.

Program srečanja:

- Srečanje in druženje na Otoku Ljubezni

- Bivanje v svetem Domu v Prekmurju v dvoposteljnih sobah

- Obisk 6 svetih krajev

- Energetsko preobrazbeno delo (9 ur)

Informacija:

* Lastni prevoz

* Dvoposteljne sobe

* Udeleženci naj prinesejo lastno posteljnino

Cena vključuje:

- Nastanitev brez posteljnine (prinesete s sabo, lahko tudi spalna vreča),

- Prehrano,

- Predstavitve,

- Oglede,

- Vožnjo z brodom,

- Eenergetsko in preobrazbeno delo

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer