;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč
Celično zdravljenje & Jedrna preobrazba

Vse kar človek izraža prihaja iz nekega prostora čistosti. Ta čistost pa postane ti. »nečistost«, ko potuje skozi človeški um, misli, čustva, spomine, koncepte, ideje s tem dobi svoj odtenek individualnega izraza posameznika. Bolj je človeška osebnost vpletena v način dodajanja odtenkov bolj gosto postaja to kar se želi izraziti skozi nas.

Misli se začnejo čutiti v glavi, v telesu, prav tako čustva, seveda pa tudi vse ostalo, kar se pojavlja v človeški osebnosti. In v trenutku, ko to postane gosto, takšno da se čuti na nivoju telesu, bodisi zavestno ali podzavestno, začne učinkovati na naše fiziologijo, na naše celice, v obliki celičnega spomina.

Kadarkoli potem kaj izrazimo iz tega čistega prostora z našo osebnostjo le to dobi pridih po nečem. Ker je naš pridih takšen kakršen pač je, to je naš individualni izraz, je vedno zelo podoben in v našem telesu oz. v naši zavestni oz. podzavestni zaznavi stvari medsebojno reagirajo in naše telo oz. osebnost se le odzove na to kar je že vnaprej oblikovala naša osebnost.

Stvari, ki jih v življenju izražamo na zavestni ali podzavestni ravni nam znajo velikokrat povzročati preglavice, saj se zaradi njih prehranjujemo na napačen način, se ne gibamo, premišjujemo, čustvujemo ipd. in naš zunanji izraz se izrazi tako, da nam škodi bodisi v zdravju, v družbi, v odnosih...

Pri načinu duhovnega zdravljenja, ki se imenuje Celično zdravljenje & Jedrna preobrazba pride do globoke jedrne preobrazbe v celični zasnovi, kjer vse to kar nam ne služi več oz. nas omejuje v življenju zapusti našo fiziologijo, nadomesti pa jo čisti in popolni potencial, ki nam dovoli, da ga oblikujemo ponovno po svoje. To pa ne pomeni samo, da se stvari očistijo iz naše fiziologije temveč pride tudi do psihičnih in umskih sprememb in sprememb v načinu čustvovanja ter dojemanja našega sveta, kar nam da dobesedno priložnost, da na nov način izgradimo znotraj in zunaj sebe svoj svet na način kot ga vidimo od takrat naprej.

Za ta namen ponujam Individualna srečanja, kjer se soočiva jaz in tisti, ki pride na to srečanje z njegovimi težavami in skupinske delavnice, kjer se kot skupina soočimo s potrebami vsakega posameznika in skupine kot celote.

Delo pri obeh poteka na približno enak način. Kot duhovni zdravitelj sem močan medij, ki prenaša sporočila iz duhovnega sveta, ki pomagajo v človeku sprostiti to, kar ga bremeni. Včasih je pri mojem delu potrebno stvari samo ponoviti za mano, včasih jih le poslušati, včasih pa se je potrebno tudi premakniti saj sam proces zahteva, da se se skozi gibanje lažje v telesni fiziologiji sprosti to kar nam ne služi več ali česar več ne potrebujemo in se na ta način odpre in ponovno vzpostavi popolna pretočnost v telesu, ki je potrebna, da lahko v popolnem sijaju zaživimo življenje na drugačen način.Ti napotki so namenjeni dobremu počutju in razumevanju in temu, da bi bil sam proces zdravljenja oz. duhovne preobrazbe čim bolj koristen in učinkovit za vsakega za nas.

 

Napotki za delavnico

 

Ob prihodu v prostor se prepričajmo, da so naši mobilni telefoni izključeni. Izberemo katerikoli sedež in se sprostimo. Med tem, ko se bo delavnica že začela bo igrala posebna glasba z visoko resonanco. Prosim sprostite se. To je potrebno zaradi izgradnje energetskega prostora in je hkrati zelo pomemben del prenosa energije.

 

Sam proces delavnice se nadgrajuje in je zelo priporočljivo, da se delavnice udeležite v celoti, saj imamo le tako lahko največ od celotnega cikla energije. Medtem, ko proces postaja globlji se lahko pojavijo različni občutki, zaznave, čustva, fizične izkušnje; pomembno je, da procesu sledimo do dokončne razrešitve.

 

Proces delavnice je energetsko-telepatski in je zaradi narave dela, ki vključuje pazljivo poslušanje in čutenje potrebno, da se vedno z Tomažem pogovarja le en posameznik. Pomembno je, da si to zapomnite.

 

Ker med delavnico v Tomaževem telesu poteka intenzivna duhovna alkemija, lahko Tomaž včasih doživlja okrepljeno bolečino, zehanje, solze, preusmerjanje vidne osredotočenosti in različne nežne premike telesa, ki so potrebni zato, da se privede energijo skozi. To je normalno, ko poteka alkemija in se stari odtisi preobražajo in odhajajo. Popolnoma varno je in nič nam ni treba skrbeti.

 

Dogovor o zaupnosti

 

Vedno vse udeležence zaprosimo, da sklenejo dogovor o zaupnosti, ki omogoči, da ustvarimo varno, spoštljivo, sveto okolje za vsakega izmed nas. Seveda lahko govorimo o delu, vendar pa zunaj delavnice ne govorimo o nobenem osebnem procesu brez dovoljenja osebe, ki se je tiče. Če ugotovimo, da je kdo ta dogovor in zaupanje prelomil, ga bomo zaprosili, naj zapusti delavnico in se ne vrne več. Hvala lepa.

Prosimo, NE pijte NOBENEGA alkohola med odmori ali ob večerih, ko poteka proces in tudi vsaj še nekaj dni po njem, tako da bo lahko potekalo čiščenje. Uživanje alkohola med procesom nam lahko povzroči slabost in tudi prekine proces preobrazbe. Če pridete na delavnico z alkoholom v vašem sistemu, vas bomo zaradi vaše lastne varnosti verjetno zaprosili, da odidete, dokler se ne sčisti.

Ves dohodek od delavnic gre za razvoj tega dela in zato, da postane delo dostopno drugim. Vse dodatne prispevke sprejmemo s hvaležnostjo in jih bomo uporabili v najvišje dobro tistih, ki to najbolj potrebujejo. Hvala vam za vašo velikodušnost.

 

 

Dobrodošli v svet neomejenih potencialov,v svet neomejenih možnosti, sem, kjer je vse mogoče.
Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer