;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Vse kar je, je iz energije. Od signalov, ki jih oddajajo izdelki in storitve je odvisno kako jih bodo dojeli kupci. To kar izdelki, storitve in blagovne zmanke komunicirajo so lastnosti, ki so specifične njihovi lastni frekvenci in energiji s katero se predstavljajo svetu.

Sam spreminjam lastnosti kvantnega polja, torej lastnosti energije in lastnih frekvenc izdelkov in storitev, blagovnih znamk in marketinških ter poslovnih načrtov, da le-te postanejo bolj jasne in očitne tistim, katerim so namenjene - torej kupcem.

Podpora poslovnim pogajanjem

S svojimi storitvami energetsko pripravim prostor, da je očiščen in prečiščen, tako, da v njem na vas ne vplivajo kakršna koli čustva, ki so v njem ujeta, skupki misli ljudi, ki so bili v prostoru kjer se pogajanje odvijajo pred vam ali nameni, ki so jih za pogajanja vtisnili v sebe in prostor drugi ljudje. Hkrati s tem, pa sem lahko prisoten v drugem prostoru ter držim in sproti prečiščujem prostor, da se pogajanja odvijajo v smislu fair playa in ni v njem nekih skritih namenov.

Priprava managerjev in izvršnega osebja

S svojimi storitvami pomagam, da vaša telesa, čustva in misli zapustijo stvari, ki so vam v življenju moteče, kar vas naredi dosti bolj osredotočene in zbrane za poslovne naloge, ki so pred vami, hkrati pa, da vaše misli, čustva in resničnosti zapustijo koncepti in ideje, ki vam ovračajo pozoronost od pomembnih stvari.

Mehčanje blagovnih znamk, produktov, storitev, proizvodnih procesov

Blagovna znamka je nekaj, kar svet dojema s svojimi zaznavami. Mnogokrat je v zaznavanje vseh nas vpleteno vse preveč dejavnikov, ki motijo te naše zaznave kar vpliva na tisto, kar je predstavljeno.

Mogoče je bila blagovna znamka ustvarjena s seksističnim odnosom, kar potem vpliva na njeno dojemanje tako pri moških kot ženskah in ste morda želeli ustvariti izdelek za glamurozno modo poslovnega sveta. In izdelek preprosto ne gre v prodajo, kot bi si želeli...

S svojimi storitvami vam uvedem v poslovni proces, poslovanje, produktni management in blagovne znamke mehkobo, prijaznost in odprtost, ki se bo tudi odsevala navzven.

Podpora razvojnim teamom

S svojimi storitvami pomagam, da vaša telesa, čustva in misli zapustijo stvari, ki so vam v življenju moteče, kar vas naredi dosti bolj osredotočene in zbrane za poslovne naloge, ki so pred vami, hkrati pa, da vaše misli, čustva in resničnosti zapustijo koncepti in ideje, ki vam ovračajo pozoronost od pomembnih stvari.

Energijo prostorov spremenim, tako da podpirajo ustvarjalno vzdušje, ki ni obremenjeno z mislimi, čustvi in nameni drugih, da vaše delo poteka bolj enotno in se lahko usmerite na samo ustvarjalnost, hkrati pa tudi energijo vaših pripomočkov, ki jih uporabljate pri ustvarjalnih procesih, spremenim, da v najboljši možni meri podpirajo le-tega.

Promocija in PR

S svojimi storitvami sprostim in spremenim kvantno polje vaših promocijskih površin, promocisjkega materiala in sporočil, da niso obremenjene s tistim, kar imamo ljudje v sebi takšnega, kar skozi to, kar smo ustvarili, nagovarja ciljno javnost z odporom.

Antistresna podpora

S svojimi produkti vzpostavim okolje, ki je prežeto s sevanjem, ki oddaja mir, svobodo, osvoboditev, pomaga pa tudi pri zakrčenosti, kamor te pahne burni vsakdan. Primeri so področja zdravilnega sevanja kot zdravilne točke, zdravilne čajnice in drugi sevajoči prostori.

S svojimi storitvami učim ljudi, kako postati bolj povezan sam s sabo, s svojim notranjim občutkom za lastno prisotnost in toploto, ki prihaja od znotraj telesa. Na ta način se ustvari znotraj prazen prostor, ki ni ujet, prisiljen ali te sili v karkoli, kar v telesu budi sproščenost in ubčutja ugodja.

Spreminjanje dojemanja končnih izdelkov

S svojimi storitvami uredim vaše skladiščne površine, dovozne ploščadi, izdelovane stroje, da pomagajo izdelkom, da se tisti čas, ko čakajo na prodajne poti, da se še dodatno spreminjajo in čistijo vsega tistega, kar bremeni in odvrača.

 

Za naročilo zgornjih storitev me lahko kontaktirate preko gsm številke 041 890 078 ali na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer