;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede mojega dela povezanega z branjme duše, readingi in sporočili, ki ponovno reintegrirajo zavest, dušo in polje.

Zadene na polno | Minireading

Zadanejo na polno. Sami od sebe se mi shranijo nekam v podzavest in v nekem danem trenutku, določeni situaciji dojamem njihovo sporočilo, pa ne samo redingi, tudi druge objave, zapisi na tvoji strani, se mi zdi, da postanejo del mene. (Hvala V ;))


V pravem trenutku na pravo mesto | Minireading

Pade v pravem trenutku na pravo mesto. Predvsem pa je to sporočilo smer, o kateri v tistem trenutku ali obdobju ne razmišljaš.. Zbudi te, brcne.. Ne vem pa,kako bi interpretirala in ga dojemala če bi ga prebrala kdaj kasneje.. Ne vem niti če ima smisel. Nisem poskusila.. lp (Hvala M ;))

Bil je jasen | Minireading

Zadnji reading mi sploh ni bilo potrebno kaj premišljevat in premlevat kaj pomeni, ker je tako jasen in prav dobro mi je del. (Hvala D ;))

 

Dajo mi moč, smer za napre | Minireading

Meni sporočila pomenijo veliko, dajo mi moč, smer za naprej. Nekatera razumem takoj, druga pa pridejo za mano kasneje, ko jih premislim. Vsa si tudi izpišem in nalepim na steno. Hvaležna sem za ta sporočila, ker mi pomagajo preživeti do vsake naslednje delavnice. (Hvala M ;))

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer