;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede mojega dela povezanega z branjme duše, readingi in sporočili, ki ponovno reintegrirajo zavest, dušo in polje.

Kaj ljudje doživljajo po mini readingu? | Minireading

Odgovori na vprašanja, ki me prosite za mini reading: Kaj počnete s sporočili? Je to le zgodbica za lahko noč? Spremeni kaj znotraj vas? Se spremeni vaše delovanje v prihodnosti? Kako učinkujejo na vas?

(1) Tomaž, velikokrat sem se spraševala, zakaj te sploh prosim za mini reading, ali sploh vem zakaj se gre, … Kar nekajkrat sem si rekla da, nikoli več ne bo prosila zanj, potem pa sem si ga spet zaželela ... Ko sem dobila tvoj reading sem občutila taka in drugačna valovanja v telesu, ščemenja, utripanje srca, ipd včasih vselej, drugič žalost,otožnost, jezo. Sem se pa spraševala, a si to mogoče malo tudi umišljam. Globoko v sebi pa čutim, da so mi tvoj reading (tako kot delavnice, individualne seanse,…) veliko pomagali na poti do vseh sprememb, ki jih občutim v sebi. Hvala ti. In seveda računam še na kakšen mini reading:-) . (hvala T: ;))

(2) oj Tomaž evo odgovarjam na tvoje vprašanje: Jaz verjamem da mi tvoji readingi pomagajo in me osvobajajo nečesa v kar sem ujeta. Včerajšnji se me je dotaknil in je resnicen..jaz nic ne delam s temi sporočili razen da jih večkrat preberem in vsakic drugače razumem ... puscam da naredijo kar morajo in ko bo čas..hvala ti, ker mi pomagas. (Hvala O :))

Preberite več: Kaj ljudje doživljajo po mini readingu? | Minireading

Skozi sanje se mi je prisvaljkal odgovor | Minireading

Prvi Tomažev mini reading, ki sem ga prejela se je glasil nekako v stilu; Zamujaš. Zamujaš v življenju, to pa zato, ker nisi na svoji poti.

Že nekaj časa preden sem začela slediti Tomaža na fb sem se spraševala, kje na poti se mi je zalomilo, da sem obstala in stojim na mestu že lep čas. In zakaj se ne morem premakniti?

Še isto noč, ko sem čez dan dobila mini reading se mi je skozi sanje prisvaljkal odgovor. Uvid je bil zelo močan, prav take so bile tudi sanje in sporočilo, ki so ga nosile.

Preberite več: Skozi sanje se mi je prisvaljkal odgovor | Minireading

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer