;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Delavnica Notranje preobrazbe

Delavnice Notranje celične preobrazbe so namenjene tistim, ki želijo aktivno narediti kaj zase. Na njih se soočamo z globokimi omejitvami na ravni telesa, čustev, misli in duha, ki jo posamezniki zaznajo kot oviro. Med tem, ko ovire zapuščajo naša telesa, celični in dušni spomin, pa sami duhovno in osebnostno napredujejo.

Proces je dokaj enostaven, saj se gre za naslavljanje napetosti v energiji in njihovo sproščanje oz. preobražanje v želena stanja, ki posamezniku najbolj služijo.

Moja vloga na delavnici je medijska in delujem kot prevajalec med tem, kar želi izaziti zavest in med tem, kar se hoče zgoditi v telesu, duhu, čustvih in mislih v tistem trenutku. Energija, ki pride skozi moj kanal je potem uporabljena kot posrednik oz. vezni člen med tema dvema.

Bolj je seveda posameznik prisoten v procesu komunikacije s poljem zavesti, več tudi profitira od samega procesa (enako kot običajen pogovor v življenju).

Med samim procesom prihaja do sprostitev globokih ujetosti starih čustev, misli, zamer, jeze, raznih bolezni ipd., vsak od nas pa je tudi izpostavljen globokemu učenju na ravni duše in telesa, kar nam pomaga osvojiti nove lekcije in izpustiti stare, s katerimi nas je življenje v preteklosti teplo.

Proces, ki poteka na delavnici je izkustven in deluje po principu “delaj in uči se”, kar pomeni, da med tem, ko udeleženci delavnic “ponavljajo” to, kar želi polje Duha skozi njih izraziti, da tudi sami vedno bolj postajajo to, kar je sam Duh.

Opomba

Duh je soznačnica za kvantno polje, naravo, Boga, Alaha, višje nivoje duhovnega sveta ipd.

____

Intervju z medijem

Namen delavnice Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe z nazivom Ogenj duše je pomagati ljudem, da spremenijo perspektivo v življenju na energetskem nivoju in se povežejo z globokimi deli sebe, ki so namenjeni kreiranju iz njihove lasne perspektive. Procesi, ki se na delavnici začnejo kreirajo njihovo resničnost prav od začetka. To niso samo neki procesi, ki se začnejo nekje na sredini.

Kako bi označili svoje delo?

Delo, ki ga opravljam, je sveto delo. Sega prav v jedro bitja človeka, zaradi česar je zelo pomembno, da se prostor, kjer se delavnica izvaja, vsaj za tisti čas, spremeni, postane sveti, posvečen prostor, ki je v popolnosti zavarovan z lučjo in ljubeznijo, tako, da vanj ne more vstopiti nič takšnega, kar ni zaželeno.

Ko opravljamo delo si vibracija vsake posamezne duše prikliče tisti aspekt, ki ji pomaga, da se nauči ustvarjati od tam od koder je zanjo potrebno, zato tudi vsak udeleženec delavnice doživlja svoj lasten proces. Vsi na delavnici smo namreč povezani s tanko nitjo na svoj višji jaz, ali na najvišji aspekt boga, ki teče skozi nas in od tam črpamo navdih zase in za svoje delo.

Moja vloga na delavnici je medijska in sem kot neke vrste prevajalec, prevodnik med višjo in nižjo zavestjo in ko ljudje sedijo mojemu nareku, pravzaprav komunicirajo sami z najvišjim aspektom sebe, ki je odgovoren za težavo, s katero se soočajo. Delavnica? Kot vidite se imenuje celoten prtoces, ki ga izvajamo delavnica, saj se pravzaprav med tem, ko kanaliziramo svoj visoki aspekt skozi nas, da nas naj pozdravi, pravzaprav učimo, kako se to dela. Ne pravim, da se učimo, vsi za isto vlogo, temveč se vsak uči na svoj lasten način povezati s svojim višjim aspektom, kar pomeni, da se bo skozi njega razvijal njegov lasten vidik tega, kar potrebuje.

In kaj posamezniki potrebujemo…

Različno. Nekatere duše potrebujejo podporo v tem, da se prepoznajo v svoji vlogi v tem življenju, druge spet potrebujejo krepitev nekega aspekta, da bodo lahko nadaljevale od tam, do kjer so prišle, vsi pa potrebujemo čisto in jasno povezavo, ki nam bo dajala občasno ali pa vedno impulze. Vendar pa ,da bi te impulze prepoznali, se jih moramo naučiti razločevati. Za to pa je potrebno delo, pri katerem delamo na sebi in drugih in prepoznavamo na globokem energetskem nivoju kaj se pravzaprav znotraj nas dogaja.

Znotraj nas..

Da, drugi niti niso tako zelo pomembni, čerpav tudi. Delo, ki ga izvajamo, je predvsem delo na sebi. In med tem, ko delamo na sebi, tudi drugi dobijo možnost, da prevetrijo svoje težave in se pozdravijo.

Celoten proces je namreč konglomerat nas in drugih, na isti način, kot življenje samo. Če dobro opazujemo, je že življenje samo dogovorno, da se v doglednem času spremenimo in to ne zaradi drugih, temveč zaradi sebe. Drugi so tukaj le, da nam pomagajo, da znotraj sebe lažje vidimo, kaj je tisto, kar nam preprečuje napredovati v smer, v kateri želimo iti.

Kako se torej točno to dogaja, kar počnete?

Mislite medijski del? Skozi moj kanal prihaja nagovor duha, pihanja, ki ga ustvarja polje zavesti in to moj um preprosto zazna, kar se potem pretvori v govorno obliko. In ko ljudje ponovijo za mano nekaj besed, se sami priklopijo na svoj kanal in se proces, ki jim je namenjen odvija znotraj njih samih.

To je zelo podobno učenju v vsakdanjem življenju, s ponavljanjem, le da se tukaj gre za drug nivo učenja. Učimo se komunicirati s svojo lastno, vrojeno naravo in v trenutku, ko z njo vzpostavo kontakt, če poznamo govorico ali imamo za to prevajalca, se proces komunikacije lahko začne.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer