;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Duhovna intervencija

Duhovne intervencije so energetsko-telepatski procesi zdravljenja oz. notranje preobrazbe kjer sodelujejo mnoga duhovna bitja, od duhovnih zdravikov, duhovnih kirurgov do vnebovzetnih mostrov in agelov luči.

Namenjena so tistim, ki se ne želijo aktivno soočiti s svojo težavo, temveč se le prepustiti samemu procesu zdravljenja, da le-tega opravi nekdo od zunaj.

Sam proces je zelo neinvaziven in poteka na vseh nivojih bitja, posameznik pa je deležen pomoči tam, kjer si to zaželi sam s tem, da položi roko na svoje srce in si v mislih ali na glas zaželi, da se na njem izvede zdravljene za to in to. Samo zdravljenje seveda ni osredotočeno na dejansko zaznano težavo, temveč se dogaja tudi na drugih plasteh in nivojih, kjer je to potrebno.

Pri samem procesu so med drugim prisotni dr. Augusto, sv. Ignacius od Loyole, dr. Fritz, dr. Oswaldo Cruz, nadgangel Mihael in Uriel, Sv. Frančišek Asiški, Svarun, Vesna in mnogi drugi, ki so prijazno pripravljeni prispevati svojo dragoceno energijo in čas, da se procesi izvedejo do konca.

Pri Duhovnih intervencijah vsak dobi tisto, kar potrebuje v tistem trenutku, da bo lahko napredoval zaradi težave, ki jo je zaznal kot oviro.

 

Duhovne intervencije se izvajajo vsak dan med 22. in 23. uro.

Na njih se posameznik prijavi s plačilom 30€ na račun Društva Svetilnik, Kraljeviča Marka 6; Maribor s TRR: SI56 6100 0001 1405 607, s pripisom Energetska intervencija za _________ (Ime in primek, naslov in kraj) in sporočilom na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. o plačilu.

 

Navodila za izvedbo

Bodite sami v prostoru in kolikor se le da umirjeni, tako notranje, kot zunanje. Med tem časom lahko sedite.

Posamezna energetska intervencija traja cca. 60 minut.

 

Več o rezultatih Duhovnih intervencij lahko preberete tukaj >>>.

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer