;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Individualno srečanje

Individualno srečanje je namenjeno tistim, ki se želijo aktivno srečati s svojo zaznano težavo skozi bolj poglobljeno povezavo in na način, kjer je več časa posvečeno samo njim.

Na samem Individualnem srečanju je osredotočenost bolj na posamezniku in na njegovi težavi/ah, kar pomeni, da je soočanje z njo in nivoji, ki ležijo globlje bolj temeljito, posameznik pa dobi priložnost, da na globljem nivoju razišče, izpusti in predela tisto, kar ga bremeni.

Samo delo in proces je dokaj podoben kot pri delavnici Notranje preobrazbe, kar tudi tukaj omogoča posamezniku, da se sooči s svojimi demoni in omejitvami, ki mu ne dovolijo napredovati ali se svobodno gibati po svojem življenju, kar nedvomno pusti tudi globke spremembe na njegovi duši in osebnosti.

 

Terapije izvajam tam, kjer se nahajam, preko skypa ali po dogovoru.

Cena za posamezno terapijo je 90 € in traja cca. 90 minut.

 

Več informacij >>>

Prijave na: 041 890 078 ali na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Več o rezultatih posamičnih terapij lahko preberete tukaj >>>.

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer