;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Čiščenje prostora

Čiščenje prostora se odvija na globokem duhovno-energetskem polju oz. na osnovni matriki resničnosti, kar prostoru omogoči, da se v njem sprostijo tako ujete energije starih čustev, misli, zakrčenosti, hkrati pa tudi vse mogoče duhovne inteligence (entitete, elementali, inteligentne energetske formacije).

Prostor je po takšnem čiščenju svež in očiščen raznih mogočih energetsko-telepaskih privlakov, ki udeležence v njem silijo, da premišljujejo, mislijo ali čustvujejo na določen način.

S tem, ko se prostor osvobodi, se osvobodi osnovna matrika prostora, kar pomeni, da je energija v njem pretočna in svobodna.

V okviru čiščenja prostora opravljam čiščenja prostorov, hiš, parcel, aparmejev, podjetij, blagovnih znamk, izdelkov, tako na terenu ali kot na daljavo, zadnje tri samo na licu mesta.

Prvi korak do čiščenja prostora za individualne osebe je plačilo 60€ na račun Društva Svetilnik, Kraljeviča Marka 6; Maribor s TRR: SI56 6100 0001 1405 607, s pripisom Čiščenje prostora za _________ (Ime in primek, naslov in kraj) in sporočilom na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. o plačilu in grobim orisom prostora (skico).

Samo čiščenje prostora bom izvedel tekom naslednjega uradnega dneva (pon-pet) in vas o tem obvestil.

Za pravne osebe se cene določajo posamično. Prosim, da me kontaktirate na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. na gsm številko 041 890 078.

Pričevanja o rezultatih mojih čiščenj lahko preberete tukaj >>>.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer