;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

 

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede mojega dela povezanega z Individualnimi srečanji, pri katerih se bolj poglobva v posameznikovo težavo in na bolj poglobljenem nivoju vzpostaviva povezavo z njo, kar ji tudi daje večjo prioriteto pri njenem razreševanju in učinkovitosti le-tega. Seveda pa jo tudi razrešiva ;).

Krvavitve so se ustavile takoj po najinem srečanju | Individualno srečanje

Dober dan Tomaž, želim vam povedati, da vi resnično delate čudeže in da se ljudje, ki pridemo k vam tega skoraj ne moremo zavedati, ker gre dobesedno za čudeže. In premalo se zavedamo kdo ste in koliko nam pomagate, zato se vam zahvalim v svojem imenu in imenu vseh, ki jim pomagate.

Moram reči, da se od zadnjega srečanja počutim precej boljše in občutki v trebuhu so resnično novi, lepši. Krvavitve so se ustavile takoj po najinem srečanju, kar je praktično nemogoče, vendar točno tako se je zgodilo. Ne rečem, da se ne morejo ponoviti, ampak to, da so bile redne in so se ustavile po najini terapiji je resnično čudež, ki še ga jaz na nek način težko dojamem in nisem noben skeptik, ampak resnično ostanem brez besed.

Vse zahvale vam ali karkoli kar rečem je veliko premalo, zato dragi tomaž...iskreno hvala iz srca in upam, da vam vse lepo v življenju povrnem. Hvala, ker me sprejemate. Človek se ob vas počuti varnega, sprejetega, domačega, kar je vredno več kot se da z besedami povedati. Prelepo nedeljo želim. In namenjam vam spodnjo sliko, ki dajejo občutek resnice, večnosti.

Milan, Rogaška Slatina

Preberite več: Krvavitve so se ustavile takoj po najinem srečanju | Individualno srečanje

Dogajalo se je učenje | Individualno srečanje

S Tomažem sva se dogovorila za individualno srečanje. Ni šlo drugače, vedela sem, da na delavnice še nekaj časa ne bom uspela priti, a sem potrebovala več;  iskala sem nove delčke za svojo sestavljanko.

Prišla sem ob dogovorjenem času. Radovedna. Malce vznemirjena. In pripravljena, da sprejmem, kar mi je namenjeno.

Na sami delavnici sem ubogljivo poslušala navodila in ponavljala za Tomažem. Le mimobežno sem si dovolila, da zaznavam _ saj bi me sicer odneslo in bi ne sledila dovolj. Vseeno pa se je učenje dogajalo...in koščki sestavljanke so prihajali, nekateri celo taki, da jih še vedno ne vem, kam naj jih umestim...

Sestavljat sem jih pričela malo kasneje, doma. Ugotovila sem, da je precej delčkov zdaj na svojem mestu in mi pomagajo, da vse vidim boljše in tudi drugače razumem.

Še veliko je praznih prostorov, ki jih moram zapolniti, a imam čas. Pridobivam tudi orodja, kako iskati. In za to sem najbolj hvaležna.

Andreja Righetti

Preberite več: Dogajalo se je učenje | Individualno srečanje

Kot da nekaj odhaja iz mene ven | Individualno srečanje

Najprej sem začutil toplino nad glavo in po obrazu, kot da mi po obrazu nekaj teče, nato se je začelo tresenje in vibriranje telesa. Treslo mi je celotno telo. Čutil sem kako so se začele dogajati spremembe v telesu od nog proti glavi, kot da nekaj odhaja iz mene ven. Vsak trenutek sem se počutil lažjega. Energija se je sproščala po nogah navzgor, proti trebuhu in prsnemu košu, po rokah navzdol in nato od grla proti glavi. Po srečanju po telesu še vedno čutim sproščanje energije, najbolj v drugi čakri. Počutim se prerojen in lahkotnejši. Tomaž, iz srca hvala!

Naslednji dan:

Hej, tole sm si rekel, da vam moram napisati. Sanjal sm kar nekaj sanj, ampak ene so ble močnejše in sicer bil sem v neki trgovini v kateri je bilo polno ljudi. Želel sem kupiti nek izdelek, ampak ga več niso imeli, ker so mi ga pred nosom kupili. Na tleh je bil robček, ki sem ga pobral. Sel sem mimo ene trgovke. Robček mi je iz rok padel ali pa sem ga sam spustil na tla. Trgovki ga pokažem na tleh in rečem, da to ni moje, da to je od drugih ljudi. Pri tem sem takoj dobil občutek, da se drugi ljudje vec ne morejo lepiti name, da tega ne pustim in obratno, da ne pustim niti sebi, da bi se lepil na druge. Začutil sm odločnost in neko avtoriteto, nekaj na kar se lahko zaneses, torej da se lahko zanese sam na sebe. Takšne občutke sem dobil. Sicer pa se počutim super, moram reči, da se počutim lahkega in mirnega. Včeraj sm še lep čas cutil pretok energije, čiščenje, kar se kakor cutim dogaja še danes. Hvala :)

Milan, Rogaška Slatina

Kot da bi čutil fizične dotike | Individualno srečanje

Pozdravljeni Tomaž, še enkrat se zahvaljujem na tej globoki izkušnji skozi katero ste me popeljali. Bilo mi je res posebno. Občutkov, ki sem jih doživel se ne da opisati, lahko pa povem, da česa takega v življenju še nisem občutil. Povezava je bila zelo močna, občutki pa so bili res izjemni. Malo po začetku procesa so mi stekle solze, ki so bile res sproščujoče. Zaznal sem različne barve in tudi nek poseben okrogli simbol. Med procesom sem začutil spremembo v desni roki, ki je bila poškodovana že dva krat, spremembo sem začutil še v trebuhu na levi strani. Izjemni občutki v glavi in po obrazu, kot da čutil fizične dotike. Celoten proces je bil izjemen. Na koncu sem čutil svoje polje, ki se je širilo. Počutil sem se neverjetno, bil sem sproščen, miren in hkrati igriv. Res neverjetna izkušnja. Vse do večera, ko sem šel spat sem telo čutil prav posebno. Izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabil.

Milan, Rogaška Slatina

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer