;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Krvavitve so se ustavile takoj po najinem srečanju | Individualno srečanje

Dober dan Tomaž, želim vam povedati, da vi resnično delate čudeže in da se ljudje, ki pridemo k vam tega skoraj ne moremo zavedati, ker gre dobesedno za čudeže. In premalo se zavedamo kdo ste in koliko nam pomagate, zato se vam zahvalim v svojem imenu in imenu vseh, ki jim pomagate.

Moram reči, da se od zadnjega srečanja počutim precej boljše in občutki v trebuhu so resnično novi, lepši. Krvavitve so se ustavile takoj po najinem srečanju, kar je praktično nemogoče, vendar točno tako se je zgodilo. Ne rečem, da se ne morejo ponoviti, ampak to, da so bile redne in so se ustavile po najini terapiji je resnično čudež, ki še ga jaz na nek način težko dojamem in nisem noben skeptik, ampak resnično ostanem brez besed.

Vse zahvale vam ali karkoli kar rečem je veliko premalo, zato dragi tomaž...iskreno hvala iz srca in upam, da vam vse lepo v življenju povrnem. Hvala, ker me sprejemate. Človek se ob vas počuti varnega, sprejetega, domačega, kar je vredno več kot se da z besedami povedati. Prelepo nedeljo želim. In namenjam vam spodnjo sliko, ki dajejo občutek resnice, večnosti.

Milan, Rogaška Slatina

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer