;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Čutim dovoljenje. Nisem več v stalni obrambi in napadu… | Individualno srečanje

Dragi Tomaž,

hvala še enkrat za tvojo zadnjo terapijo, in da mi pomagaš k svobodnejšemu življenju  

Precej drugače se počutim. Nisem več v stalni obrambi in napadu…počivam v glavnem te dni. Opažam, da vsako malenkost naredim s krčevitim naporom in neko protisilo, ker je celo življenje od vedno proti meni. No, saj to sem opažala tudi že prej, ampak nikoli nisem mogla prodreti do tistega izvora napetosti, ki me nikoli ni izpustil. 

Čutim dovoljenje, če veš kaj mislim…

Hvala da si mi pomagal mamo odpeljati v srce boga, ali kakorkoli se je že potem odločila, da je moj prostor sedaj moj.

Z želodcem nimam več težav, oziroma me opozori z rahlo bolečino, če nisem prijazna.

Sicer je bilo pa zelo razburljivo, tudi naslednje dni. Tisto noč po terapiji nisem zaspala do petih zjutraj, vsakokrat ko sem začela padat v spanec, mi je začelo divje razbijati srce, ali pa me je z močnim sunkom vrglo iz polsna. Naslednjo noč isto, sploh si nisem več upala zaspat. Sem šla potem v petek do zdravnice, ki je rekla da so vsi simptomi ki jih naštevam sigurno zaradi hiperaktivne ščitnice, da bolje da vzamem kakšno pomirjevalno tableto po potrebi, ker je tako za srce samo slabše, če se sploh ne morem spočiti. Sem upoštevala njen napotek.

Zaupam, da se bo vse to uredilo. Tudi po drugi energetski intervenciji so se simptomi ojačali, nato pa po treh desetletjih nadlegovanja povsem izginili.

Upam, da boš naslednje dni ponudil kakšno duhovno intervencijo, ker mora biti moja ščitnica solidna do 7. januarja, ko imam specialistični pregled  

Dragi Tomaž, želim ti najsrečnejše novo leto doslej, naj Bog dobro prebere vse tvoje skrite želje, in te usliši  

Lep silvestrski večer  

 

Dodatek

Živjo!

 

sem sanjala da letiiiimmm  , po zelo, zelooo dolgem času...Sicer ni bilo super spektakularno, je pa bilo vseeno super prijetno, leteče :) Sem hodila ob morski obali, in sem imela neko tanko obuvalo, da so me zbadali kamni in skale, in sem si rekla, bom pa raje letela tukaj nad tem...:) 

Odkar sem v tej hiši, skoraj ne sanjam več, ali pa samo kaj morastega. Torej je to res krasna sprememba, lep začetek novega leta!

 

Lepo se imej, Eleni

 

 Po pregledu ščitnice:

Živjo,

sem dobila danes izvide za ščitnico, in so v mejah normale, sicer za las, pa vendarle ☺????☺????
Moram it na ponovni pregled julija; "eventuelno bi bilo indicirano zdravljenje z radioaktivnim jodom" - v mojem primeru. Ker je eden od dveh nodusov ob ščitnici hiperaktiven, in se pričakuje da se to ne bo spremenilo, oziroma se lahko slabša. Torej je treba sprogramirat ta nodus, da mu tega ni potrebno več delat :) 
Pomeni pa to, da vsaj zadnja 2 tedna ni bilo več posebnega razloga za probleme s srcem zaradi ščitnice... Je pa od nedelje naprej (po energetski operaciji) s srcem vse mirno, tudi ponoči. Le levo roko imam še vedno razbolelo.  
Ščitnico sem si ravno danes začela zdravit naravno, z rastlinskim pripravkom itd.
Hvala ti za tvoje čudežno delo in pomoč ????
 Lepo se imej, Eleni

 

Dodatek 2: Po štirih tednih

Sem še vedno dobro, presenetljivo dobro. Sploh ni možno našteti vseh dobrih sprememb, tako telesnih kot psiholoških. In čudno kot je, moram priznati, da prvič v življenju res rada živim. 
Poklon!

 

Eleni

 

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer