;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede mojega dela povezanega s pomočjo in zdravljenjem živali.

Spet je postala "stara Mika" radovedna in željna naše družbe | Pomoč živalim

Dragi Tomaž,

Vsak dan se ti v mislih zahvalim za pomoč naši hišni ljubljenki mački Miki.

Pred pol leta so ji diagnosticirali maligni tumor (rak) na tački. Zaradi bolečin je postala manj družabna in večino časa poležava. Že kar nekaj časa ji bolečine lajšamo z zdravili.

Po tvojih terapijah na daljavo se ji stanje zboljša tako da takoj vem kdaj je prejela tvojo pomoč, spet je postala "stara Mika" radovedna in željna naše družbe. Čeprav še občasno dobi protibolečinsko zdravilo, upam da se bo neno stanje izboljšalo, tako da nas bo še dolgo razveseljevala s svojim prikupnim in nežnim značajem.

Lep pozdrav in objem, Marjeta (Celje)

Še zdravilo je polizala sama, kar mi bilo res čudno | Pomoč živalim

Moja zajčica Bani je zbolela za kokcidiozo. Veterinar je rekel,da malo verjetno da bi preživela,saj je nedolgo nazaj zaradi istega parazita umrla druga zajčica. Večina zajcev,ki zboli za tem umre v groznih mukah. Ni več jedla,imela je napihjen trebuh in hudo drisko. Pri zajčkih je zelo težko ustavit drisko in napihovanje,saj imajo zakomplicirano črevesje. Škripala je z zobmi,kar je znak, da jo je precej bolelo. Kljub zdravilom in vsemu trudu je nazadnje samo še ležala,niti premaknit se ni več mogla. Zgledalo je kot da bo vsak čas umrla. Pa sem se spomnila na Tomaža, h kateremu hodim na delavnice in po vsaki sem "frapirana" kaj ta človek zmore in kako zelo mi je pomagal na vseh nivojih. Pisala sem mu,če bi pa mogoče še on lahko kaj pomagal z svojo sveto energijo in odgovoril mi je da bo poskusil. Čez nekaj ur po zdravljenju Bani dobi gramozanski apetit in čeprav še samo leži,poje vse kar ji dam. Še zdravilo je sama polizala,kar me bilo res čudno,ker dokler še je lahko migala, se je na vso moč trudila, da bi ga izpljunila. Gremo spat in naslednje jutro z strahom pogledam kako je. Zajčica je sedela! Čeprav komaj,ker jo je zanasalo je sedela in jedla seno. Čez nekaj ur je bila že skoraj čisto normalna,skakljala po sobi,ni bila več napihjena in ni imela več driske. Še nekaj ur prej je bila kot cota, z katero si pomival tla popolnoma brez življenja v sebi,nato pa kot da si jo priklopil na energijo in jo napolnil kot baterijo. Zaživela je! Mislim da je sedaj postala malo bolj navihana,saj me skoraj vedno ko se cartave polula,prej pa tega ni nikoli naredila. :) Tomaz hvala. Kot čudež je to. Ker z fantom čebelariva te še zagotovo prosiva za zdravljenje teh,če zbolijo. Res si močen kot zdravilec. Hvala iz srca.

Tjaša, Maribor

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer