;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Meditacija na zdravilni točki

Prenosna zdravilna točka
Spremembe v auri >>>

Zdravilne točke, kot jih poznamo so področja od koder izbija neko sevanje, ki blagodejno vpliva na človeka in njegov ustroj. Za te točke se pravi, da imajo svoj vir sevanja v Zemeljski energiji.

Za namen Meditacije na zdravilnih točkah bomo uporabili Prenosne zdravilne točke, ki imajo svoj vir v energiji preobrazbe in stika z enostjo, kar nam bo omogočilo, da se bomo skozi energijo, ki iz njih izbija, dosti lažje povezali s svojim lastnim virom.

Povezava z našim lahnim virom je zelo pomembna, saj v življenju mnogokrat iščemo skozi svoj fokus različne vire, ki se nahajajo tako zunaj, kot znotraj nas. V trenutku, ko preusmerimo našo pozornost iz našega lastnega vira, božanskega v sebi, začnemo tako rekoč gubiti svojo lastno povezavo, s tem pa tudi občutek za sebe in ta to kar smo.

Primeri, ko izgubljamo ali izgubimo občutek za sebe so pomanjkanje osredotočenosti, padec energije, zmešnjava oz. čutenje energije drugih, namesto sebe…

Meditacija na Prenosnih zdravilnih točkah nam bo omogočila, da se bomo lažje, predvsem pa čisto in jasno povezali na svoj lasten vir ter krepili svojo lastno povezavo z njim. Izpuščanje nepotrebnih vidikov skozi takšno meditacijo pa nam bo omogočalo, da se bomo vedno lažje povezovali s svojim lastnim izvirom, hkrati pa nam bo vedno bolj padala potreba, da se vežemo na zunanji ali notranji vir.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer