;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Pod to sekcijo se predstavljena pričevanja ljudi glede mojega dela povezanega s priučevanjem Komunikacije s poljem, Celično jedrno preobrazbo in preobrazbo Duha.

Kot bi prižgala ogenj v srcu | Delavnica

Najprej en lep pozdrav, Tomaž.
Danes se počutim, kot bi prižgala ogenj v srcu. In všeč mi je.

Že od zadnje duhovne operacije, ko si mi pomagal, da se mi je začela zmanjševati bolečina v kolku in hrbtenici in sem lahko še s pomočjo privat fizioterapevtke prej odšla spet v službo, sem komaj čakala, da se spet odpravim na kakšno tvojo delavnico. Vedno se naučim kaj novega o sebi, vedno dodatno zrastem v sebi. Tudi tokrat sem...

Preberite več: Kot bi prižgala ogenj v srcu | Delavnica

Zbujajo me..kot bi imela delo z energijo | Delavnica

A: Hvala za vse spremembe...☀️si.
T: kaj se je pa zgodilo?
A: haha, prava klepetulja sem postala :):)
opažam :):)
T: kaj se pa je spremenilo?
A: nisem sigurna..zaupanje mogoče...
vedno sem imela težave z zaupanjem v ljudi, težko sem navezala stik, potrebovala sem veliko časa..le redke sem takoj sprejela
zid do sebe sem naredila. Morda ga zdaj počasi rušim..

Preberite več: Zbujajo me..kot bi  imela delo z energijo | Delavnica

Globok mir v prsih in glavi | Delavnica

Na Tomaževo delavnico sem šla brez karkšnih koli pričakovanj. Rekla sem si ,punca dej probaj še to ,pa kar bo pač bo. Zdaj vem ,da je to končno nekaj najboljšega v zadnjih letih ,kar sem naredila zase.

Najprej sem ozavestila ,kaj mi ne pusti,da v življenju pride do mene tisto ,kar si najbolj želim. Mislim ,da je bil proces pri meni zelo globok,ker so mi solze kar same polzele po licu. Na koncu pa končno globok mir v prsih in glavi. Moram reči ,da me tudi zunanji dejavniki ne ljudje in njihovo obnašanje ne motijo kot so me do zdaj.

Vem ,da se bom sigurno udeležila še kake podobne zadeve pri Tomažu ,ker vem in čutim,da se je končno nekaj premaknilo v meni.

Tomaž hvala ti za vse

Rafka

Dobila sem dovoljenje, da se razjezim | Delavnica

Pozdravljen Tomaž,

še enkrat hvala za globoko izkušnjo. Na delavnico sem prišla z namenom, da raziščem blokado v grlu, za katero sem krivila stare čustvene poškodbe, osnovane na strahu. Na srečo je kolegica A. srečanje pričela s svojo izkušnjo jeze. Poslušala sem jo in si poskušala predstavljati občutke jeze, ki jih jaz nisem poznala. Moja jeza je domovala vedno v razumu in se je le redko manifestirala navzven. Ob poslušanju A. zgodbe  je v mojem telesu nastal takšen naval neugodja, neverjetno močan stres, telo je drgetalo in tudi razum je bil v popolni paniki. Ti občutki so bili popolnoma novi, v predelu ledvic so nastajali potresni sunki. Ko je A, zaključila svojo zgodbo, mi je nato šele meditacija ob glasbi prinesla olajšanje. V spodnjem delu hrbtenice se je sprostil izvir energije in se dvignil. Tok me je očistil in izpraznil, olajšanje je bilo neizmerno. Občutki jeze, ki so bili potlačeni nekje v podzavesti in skriti v telesu, so privreli na dan. Pridna tiha punčka v meni je dobila dovoljenje, da se razjezi in pove svoje mnenje na glas.

Zapomnila sem si misel, ki si jo izrekel: Kar se dogaja, se ne dogaja nam; dogaja se življenju, ki ga živimo.

Vse dobro,

Mateja

Postala sem bolj sigurna vase, počistila sem navlako... | Delavnica

Pred nekaj leti sem se iz radovednosti na Facebooku pridružila Tomaževi spletni strani, da sem lahko sprejemala njegove mini readinge. Bili so zanimivi, nevsakdanji, drugačni in ob njih sem začela pot, ki je zdaj pot sprememb..

Kasneje sem začela prebirati Tomaževe zapiske in se iz njih nevede učiti. Bilo mi je izziv, razumeti napisano, kajti področij, ki jih je opisoval, je več in vsa mi niso bila ravno blizu in razumljiva.

Letos sem se prijavila na energetsko intervencijo in bila sem izžrebana. Presenetilo me je že, da sem dobitnica; sama nagrada pa je v meni resnično naredila spremembo, ki je nikoli nisem pričakovala. Torej sem se čez čas odločila in odšla k Tomažu na individualno terapijo v Ljubljano, s katero mi je še bolj pomagal.

Odločila sem se še za eno od delavnic v Mariboru in jo obiskala.. Lahko rečem, da mi je Tomaž pomagal na čustvenem, duševnem in telesnem področju…

Postala sem bolj sigurna vase, počistila sem navlako iz preteklosti, uredila svoje psihične pritiske, telo mi spet veliko bolje služi, učim se imeti rada sebe in še mnogo stvari…

Nisem še zaključila, vem.. A sem na dobri poti, da začnem resnično spoznati sebe in vse, kar znam in zmorem.

Tomaž, hvala za pomoč.

Andreja

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer