;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Individualna srečanja

Individualna srečanja so namenjena posameznikom, ki želijo delati samo na sebi, brez, da bi se bilo potrebno izpostavljati skupini ali energijam, ki jih prinašajo v sam proces drugi posamezniki. Pri tovrstnem delu je delo s prisotnostjo in energijo usmerjeno na razvoj lastnega polja in notranjosti, ki ni obremenjeno s tem kar so drugi.

Za srečanje se dogovarjate telefonsko (041 - 890 - 078) ali preko e-mail sporočila, ki ga dobite kot vabilo na delavnico in se lahko izvaja bodisi tam, kjer se trenutno izvaja izobraževanje, na naslovu, ker trenutno delujem ali preko skype povezave. Trajanje individualnega srečanja je cca. 60 minut.

Plačilo na TRR: SI56 6100 0001 1405 607 (Društvo Svetilnik, Kraljeviča Marka 6, 2000 Maribor)

Delavnice

Delavnice Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe so globok proces dela z lastnim poljem in poljem vsega kar je. Med tem, ko se učimo delati z lastno prisotnostjo, se iz naših teles zdravijo, opuščajo in izpuščajo omejitve, nedelujoči deli, skupki misli, starih čustev, udeleženec pa po sami udeležbi pridobi povečano sposobnost komunkacije z poljem življenja, ki nas obdaja. Taka komunikacija vodi do izražanja lastnih potencialov na bolj pristen in globok način v življenju na splošno.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer