;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč
Kdo je Tomaž Flegar?

Tomaž je pri štirinajstem letu doživel težko prometno nesrečo po kateri je doživel izkušnjo enosti in v njej ostal, težava je le bila, da mu nihče ni vedel povedati kaj se je z njim zgodilo oz. kaj se z njim dogaja in je zato živel po načelih zunanjega sveta. To ga je pahnilo v precejšnjo zmedo v življenju, saj je čutil ostale ljudi kot da je to on sam. Čutil je njihovo jezo, frustracije, zagnanosti, navdušenja, strahove ipd. in ker ni vedel, da čuti njih je začel slediti temu, kar je čutil in zaradi tega končal v precej klavernem čustvenem stanju.

Izkušnja meditacije, ki jo je doživel nekje pri 25 letu starosti ga je začela postopoma vračati na njegovo lastno pot, kjer je vedno bolj postajal to kar on je, kar pa je še okrepila njegova  prva hoja po žerjavici. Na svoji poti je dokaj dobro spoznal Reiki, katerega učitelj v čez 50 različnih variacijah je in ravno nekje po raziskovanju energije Reiki se je pred njega postavil njegov dolgoletni učitelj in prijatelj Ger Lyons, katerega poti je začel slediti.

Prvo srečanje z njim mu je popolnoma spremenilo življenje, saj je iz pivca, ko je bil tudi pijan do 5 krat na teden postal popolni ne pivec in to se je zgodilo v samo dveh urah. Pred njegovim prvim srečanjem z delavnico Celičnega zdravljenja&jedrne preobrazbe je izpil zadnji brizganec in po njej nobenega več. Od takrat naprej je postala ta energija njegov vsak dan in po več letih njegove lastne notranje alkemije je postal iniciiranec, učitelj tega prečudovitega načina dela z energijo, ki ni samo način dela z energijo, temveč tudi način ravnanja z življenjem.

  

Resnica je le ena. Vse je res.
Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer