Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Duša in izvor bolezni

Duša je prišla na Zemljo izrazit svoje najvišje potenciale. To lahko stori samo skozi izražanje. Tisti prenosnik, ki prinaša dušni izraz v materialni svet pa je naša osebnost, osebnost je tista, ki skozi svoje poglede skozi fizično-čutilni mehanizem na svet lahko ali pa ne izrazi to kar je potrebno izraziti. Ob tem ima popolno svobodno voljo.

Preberite več: Duša in izvor bolezni

Duhovno zdravljenje

Vsaka duša je prišla na ta svet učit se o sebi in o vsem kar obstaja. Med tem, ko je prihajala na ta prečudoviti planet, med fazo inkarnacije, si je določila svojo pot s tem, da se je obdala s čustvenim nabojem, ki ji omogoča doživeti izkušnje, ki jo bodo pomagale na poti do samouresničitve. Skozi nalogo, ki je njej lastna, hkrati pa tudi način, kako jo bo izvedla se bo učila in preobražala vse tisto, kar ji več ne služi ali česar več ne potrebuje oz. tisto, kar ji stoji na poti do popolnosti.

Preberite več: Duhovno zdravljenje

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer