Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Mešanje z drugimi | Razvoj človeških virov

Vsak, ki ima potrebo po mešanju, kakršnem koli, bodisi po besednem, čustvenem, občutkovnem (ko želi čutiti drugega) ipd. je tisti, ki se želi mešati. In to mešanje ni samo tako.
To mešanje je na ravnmi subtilne snovi.
Vsak, ki se meša na ravni subtilne snovi to počne zato, ker tako hoče. Nekateri hočejo drugim vsiliti svojo voljo, drugi spet hočejo, čutiti druge, njihov način, njihovo voljo. V vsakem primeru pa se gre za mešanje.
V naravnem toku, če je to, kar je naša subtilne snov, torej naša individualna, subjektivna, se to čez nekaj časa odmeša. Razen, če imamo potrebo, da ostajamo pomešani.
Ti potrebi bi lahko rekli vedenjski vzorci, potrebe, čustva, občutki, ki želijo ostati prepleteni. Kar pa je zanimivo, pa je to, da misli, čustva, občutki ipd. nimajo volje sami po sebi, nimajo življenja in nimajo svoje lasten življenjske energije, zavesti.
Le-to pa dobijo, imajo, ipd., ko jim jo mi damo. Dati jim življenjsko energijo, zavest je nekaj, kar smo naučeni. Vsak od nas. Eni vztrajno dajemo in silimo s svojo življenjsko energijo in zavestjo v občutke, misli, čustva, spomine, ideje in jih delamo žive, jih oživljamo, da se navidez zdijo živi in jih potem drugi zamenjajo za svoje.
Vedno, ko to kar se zdi živo, podobno kot neke ideje neke množice, nekih ljudi, sprejememo kot živo dejstvo in to potem vsrkamo in oddalajmo naprej, ideja oživi. A le na videz. To še vedno nima svoje lasten zavesti, temveč zavest, ki je sposojena. Sposojena pa je od nas samih.
Vedno, ko želimo druge prevarati s svojo življenjsko energijo, s svojo zavestjo, da se predstavi kot nekaj živega izgubimo mnogo življenjske energije, zavestnosti, zavesti. In to ni dobro za nas, saj je ne ostane dovolj za to, da bi lahko mi živeli svojo resnico na način, kot si jo želimo.
Vedno, ko ustvarjamo iz svoje energije, zavesti, ustvarjamo od tam, kjer so tisti deli nas, ki se želijo izraziti. In če to počnemo s potrebo prevare, okrepitve nekoga, da bi videl bolj nas, z odrivom nekog, da bi videl bolj nas, potem je to definitivno izguba zavesti, ki jo imamo in jo porinemo v druge, saj sami nismo zmožni videti, kaj je jasno, čisto tisto, kar se želi izraziti.

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer