Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Prestop v novo življenjsko obdobje | Razvoj človeških virov

Vsak človek je točno to kar je, skup celic, motorike, gibanja in razmišljanja. A razmišljanje od nekod pride. In četudi pride iz možganov, je to razmišljanje, s katerim ne mislijo le naši možgani, temveč je to razmišljanje našega celega telesa.

Ko namreč dobimo v glavo neko misel, ali se ne pokrene tudi naše telo? Včasih je to zavestno, včasih podzavestno, a v principu je oboje enako, ker večinokrat odreagiramo iz naučenih, vneprej pogojenih gibov ali reakcij.

Preberite več: Prestop v novo življenjsko obdobje | Razvoj človeških virov

Postavljanje zdravih ciljev | Razvoj človeških virov

Zakaj je postavljanje ciljev tako pomembno? Da vidimo, če smo kjerkoli navezani na karkoli? In kako to ugovotimo? Na čisto enostaven način. Preprosto se vprašamo, če to kam nameravamo s cilji, zadovoljuje kakršno koli našo potrebo. In če jo? No, potem si poizkusimo zastaviti cilj, ki ne bo vključval zadovoljevanja te potrebe. In ne govorim o zunanjem cilju, temveč o tem kar se dogaja znotraj.

Naše telo namreč producira čustva, ki vznikajo iz potreb. A ne vse. Tista, ki ne vznikajo iz potreb, so naša pristna in naravna čustva, druga pa imajo svoj izvir v celičnem in čustvenem spominu. In kaj je narobe s tem? No, čisto nič, le to, da je življenju vseeno, kaj si mi želimo. Preprosto le gre tja kamor gre. In če se mi kljub temu upiramo in hočemo nekaj, kar nam življenje v tistem trenutku ne more dati, ker je namenjeno drugam, delami štalo sami sebi.

Preberite več: Postavljanje zdravih ciljev | Razvoj človeških virov

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer