;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Vodni park z energetskimi točkami

V medicinskem termalnem centru v Mariboru so vodni park nedavno obogatili z vodnimi energetskimi točkami, ki blagodejno vplivajo na počutje in zdravje ter podpirajo telo pri odpravljanju raznih obolenj. Zasnoval jih je zdravilec in duhovni učitelj Tomaž Flegar iz Murske Sobote, ki je prve energijske točke v fizičnem prostoru postavil v drugih termah, za lajšanje različnih zdravstvenih tegob pa izdeluje tudi kozarce, ki so pravtako energijska zdravilna točka.

Preberite več: Vodni park z energetskimi točkami

Tatjanja Svete; Misteriji: Spletno prizemljevanje

»Ko sem pritisnil na gumb, se je kar naenkrat začelo nekaj spreminjati, kot bi se začel zavedati, kje sem, kot bi se zbudil.« To je le ena od izkušenj, ki jih je Tomažu Flegarju sporočil uporabnik njegovega spletnega programa z imenom Prizemljevanje. S klikom na miško na določen »gumb« na računalniškem zaslonu, v eni minuti »pridete k sebi« in se začnete bolj zavedati svoje prisotnosti na tem svetu in jo tudi lažje udejanjate na vseh področjih svojega življenja. Tomaž Flegar temu stanju pravi prizemljitev. Program Prizemljevanje je odslej na voljo tudi na spletni strani www.misteriji.si. Vabljeni k preizkušanju.

Preberite več: Tatjanja Svete; Misteriji: Spletno prizemljevanje

Andreja Paljevec, Misteriji, Oktober 2013: Spet je začutil svoje polje

Tomaž Flegar*

Spol: moški

Starost: 41 let

Zdravstvene težave:  zdrobljena golenica,  zasvojenost z alkoholom

Zdravljenje: celično zdravljenje po Geru Lyonsu

Počutje danes:

Pri 14 letih je Tomaž Flegar iz Murske Sobote doživel težko prometno nesrečo, ki je zlasti prizadela njegovo nogo, saj je imel zdrobljeno golenico.  Potrebna je bila presaditev tkiva, da lahko danes spet nomalno hodi. Zgodila pa se je po nesreči še ena zanimiva stvar: spremenila  se mu je zaznava življenja. Doživel je razširjeno zavest, izkušnjo enosti, občutke in čustva ljudi  je čutil kot svoje lastne. Stik s seboj je spet našel po zaslugi zdravilca Ger Lyonsa iz Irske, ki pomaga ljudem s čiščenjem čustvenih travm in pogojenosti na celični ravni.

Preberite več: Andreja Paljevec, Misteriji, Oktober 2013: Spet je začutil svoje polje

Bosonoga hoja kot tržna niša

Vsi smo že pozabili, kako je, ko hodiš bos. Lani smo uredili 'bosonogo pot', namenjeno stimuliranju akupresurnih točk na podplatih. Ker je bila pri gostih novost zelo dobro sprejeta, smo jeseni začeli urejati energijski park s šestimi zdravilnimi točkami, ki pokrivajo podobna indikacijska področja, katerim je namenjena tudi naša edinstvena parafinska termalna voda," je dejal Magdič in razložil, da sta jim pri urejanju omenjenega parka pomagala strokovnjaka, zdravilec Tomaž Flegar in radiestezist Marijan Trstenjak.

Preberite več: Bosonoga hoja kot tržna niša

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer