Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Reiki in njegova uporabnost

Reiki je božanska energija s katero uklanjamo in odstranjujemo tisto, kar ni božansko, torej tisto kar ni resnično. Njegova zgodba je dolga. Ustvaril ga je lord Sananda, ko je gledal na trpljenje ljudi na zemlji in je skozi njegovo milost prišel zlati žarek resnice. Na njegovem obličju se je prikazala solza, ki je utrnila novo luč spoznanja resnice in to je bil Reiki.

Preberite več: Reiki in njegova uporabnost

Karma in Reiki

Izvajalci Reikija so zapazili skozi mnoga leta posebno močan učinek, ki ga ima Reiki na Karmo in Karmične bolezni. Tradicionalno je duša shramba naših spominov iz tega in drugih življenj. Duša je energetski arhetip, ki tudi razvija našo Karmo.

Ta energetski arhetip se obnaša bolj kot prečiščena in večna vizija našega fizičnega odtisa. Nenehno se razvija in pretaka glede na življenjske vzorce, ki si jih izberemo.

Preberite več: Karma in Reiki

Reiji Ho

Reiji (namigovanje/vodstvo duha') Ho je praksa – tudi ceremonija, če jo želite videti kot takšno – prebujenje vaše intuitivne sposobnosti za razločevanje energetskih neravnovesij v osebinem telesu/avri.

Očitno je v Usuijevih časih bila sposobnost čutiti neravnovesja na ta način zahteva preden je lahko učenec napredoval v II. stopnjo Reikija.

Preberite več: Reiji Ho

Reiju

REIJU JE METODA OKREPITVE, ki jo uporabljajo v Usui Reiki Ryoho Gakkai v Tokiu. Prvič jo je predstavil svetu na veliko v avgustu 1999 na konferenci Reiki Mojstrov v Vancouvru B.C. član Usui Gakkai g. Hiroshi Doi.

Preberite več: Reiju

Pretok energije Reiki in položaji rok

Pri prvi stopnji Reikija mnogi učitelji učijo standardne pozicije na telesu, kjer bi se naj polagale roke. To znanje je podano v podporo tistim, ki si težko predstavljajo kaj se je pravzaprav zgodilo ali tistim, ki se težko osredotočijo na tok energije. Najlažje si zgodbo dajanja in prejemanja energije predstavljamo tako, da pomislimo, da so naše roke neusahljiv vir vode (energije) iz katerega jo razlivamo na ravno ploščo, v kateri so izvrtane luknje (obolelo živo bitje) in samo pomislimo na to, kam steče voda. Seveda voda steče v prazne odprtine v plošči...

Preberite več: Pretok energije Reiki in položaji rok

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer