Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Sporočilo Nadangela Mihaela o energijah za januar 2009

Semena resnice in luči: Prebujanje v Novo Zemljo in življenje kot Mojstra luči

Ljubljeni delavci za svetlobo (Lightworkers) in Mojstri luči, začeli ste še eno leto na vašem ljubljenem planetu Zemlja. V tem času se zdi, da se soočate z mnogimi izzivi, ko se premikate naprej v novo zavest Zemlje.

Ljubljeni, zbujeni ste, in sedaj je čas, da vidite te izzive kot blagoslove, ko so »semena resnice in luči« manifestirana v vaših življenjih, in ste vi usposobljeni, da živite kot Mojstri luči in soustvarjate vaša lastna življenja skozi božanske blagoslove kristusove zavesti. Vi ste zares začeli živeti kot Mojstri luči v hitro tansformirajoči pet-dimenzionalni Novi Zemlji (Fifth-dimensional New Earth).

Preberite več: Sporočilo Nadangela Mihaela o energijah za januar 2009

Brezpogojno dajanje

Naši dragi prijatelji, mi vas ljudimo zelo.


Vsekakor ste vsi na tej listi ljubeči, radi dajete in skrbite za duše,ti, ki stremite za deljenjem Božje ljubezni popolnoma zastonj tu na vašem planeu. Stremite, da bi vas poznali kot ljubeče duše, kar ste in pogosto greste nad in onstran klica dolžnosti, da prikažete to ljubezen. Ravno tako pogosto postane mnogo vas zafrustriranih, če ljubezen ni vzajemna. Moji dragi, to je čisto človeško in ker ste nas prosili za komentar, ga bomo dali.

Preberite več: Brezpogojno dajanje

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer