Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Komunikacija iz sebe (3)

Če človek želi komunicirati iz sebe, mora najprej komunicirati s sabo. Najlažja pot je ta, da si preneha metati pesek v oči in sprejme sebe in druge točno takšne kot so, kar z drugimi besedami pomeni, da sprejme vse kar vznikne iz njegovega celičnega in drušnega spomina ter da pride na plano točno takšno kot je.

Preberite več: Komunikacija iz sebe (3)

Komunikacija iz sebe (2)

Komunicirati iz sebe ne pomeni, biti ujet v vrtinec preteklih misli, čustev, besed, konceptov, niti ne čustev, temveč si dovoliti živeti tu in zdaj. Z drugimi besedami govoriti in reagirati točno iz tega kar se dogaja, ne iz projekcij prihodnosti, preteklosti, še manj pa sedanjosti, kajti če živimo v projekcijah sedanjosti, živimo v nekem navideznem svetu, ki nas ločuje od tega, kar se pravzaprav dogaja.

Preberite več: Komunikacija iz sebe (2)

Komunikacija iz sebe (1)

V življenju velikokrat prihaja do nerazumevanja med udeleženci pogovora, ker govorimo o njih, ne z njimi. Opisujemo njihovo mimiko, to, kako bi naj oz. kako reagirajo, njihove funkcije v življenju, status. Pri tem pa se vse premalokrat dotikamo tega, čemur pravimo človeškost, čut za življenje.

Preberite več: Komunikacija iz sebe (1)

Občutek živosti

Naš pogovor z življenjem je mnogokrat omejen na komunikacijo z ljudmi, ki nas obkrožajo. Pri vsem ostalem, skupaj z naravo, pa prihaja do komunikacije z nečim, kar ni sestavni del življenja. A vsak od nas ima v sebi svoj lasten, vrojen občutek za življenje in če se temu odpove, je njegovo življenje v mnogočem osiromašeno te življenjske interakcije.

Preberite več: Občutek živosti

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer