Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Dušna hrana

Življenje je kot kuhinja. Enkrat, ko se postaviš vanjo imaš namreč na razpolago, ali boš kuhal, ali ne. A ne glede na katero od dveh smeri se obrneš, ti bo dana možnost, da se nakaj naučiš.

Preberite več: Dušna hrana

Služenje in enost

Vsak človek je čudovit, v vsakem je celota lepote. Ko začne svojo pozornost obračati navznoter v svojo lepoto, jo začne videti tudi zunaj sebe. Odnosi se naenkrat spremenijo, postanejo bolj ljubeči. Oboževati začne sebe in svojo kreacijo, tisto, kar ustvarja sam.

Preberite več: Služenje in enost

Kaj je duhovnost?

Duhovnost je tehnologija novega tisočletja. Podobno kot »navaden« človek ni poznal elektrike in tisti, ki so poznali njene lastnost in delo z njo so bili za njega dobesedno čudodelci in čarovniki, podobno je s tehnologijo, ki se ji pravi duhovnost. Razlika je le ta, da elektrika temelji na objektivnem svetu, dočim pa duhovnost temelji na subjektivnem svetu. Zaradi vpletenosti v objektivno paradigmo pa smo ljudje pozabili, da je prav subjektivno tisto, ki vpliva na objektivno in ne obratno.

Preberite več: Kaj je duhovnost?

Dvig zavesti

Vsi smo rojeni zato, da zrastemo. Izbira je naša lastna, kaj in kako bomo to počeli, vendar pa nam ta rast, notranja rast, rast zavesti in pogledov na svet prinaša notranji užitek in zunanje blagostanje. Skozi življenje se lahko plemenitimo ali pa stagniramo. In ko se naučimo, kako je življenje čudovito želimo samo še plemenititi druge, kajti s tem, ko to delamo drugim, plemenitimo najprej sebe.

Preberite več: Dvig zavesti

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer