Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Spoznati sebe

Mi nismo čustva, ne misli, ne telo, ne nismo. In trenutek, ko zagrabimo karkoli, kar se nam pojavlja v zavesti, kot nekaj otipljivega prenehamo obstajati samo kot duh kot izvorna iskra kreacije. Postanemo nekaj drugega.

Preberite več: Spoznati sebe

Odpovedovanje

Odpovedovanje ni neka metoda, s katero shujšamo, čeravno nam daje misliti, da bi lahko to bila. Gre se za čisto duhovno tehniko, ki nam omogoči, da zaćnemo doživljati svet resničnosti v kateri živimo na drugačen način, na način v katerem več ne bomo imeli potrebe po presežnih čustvih, ki nas vodijo v ravnanja, ki nam ne služijo več ali jih več ne potrebujemo.

Preberite več: Odpovedovanje

Spoznavanje sebe

Nemogoče je, da bi človek spoznal sebe, če se ukvarja s tem kar čuti, kar misli, kar poseduje. In zakaj ne? No zato, ker če se količkaj poznamo, lahko z veliko gotovostjo zaznamo v naši notranji zaznavi, da se misli, čustva ipd. Ne pojavljajo v našen fizičnem telesu. S svojim notranjmi čutenjem jih lahko zaznamo kot malček nad ali izven našega telesa.

Preberite več: Spoznavanje sebe

Spoznanje (3)

Ko človek zazna, da se je svet spremenil, dobi priložnost, da začne slediti novemu načinu izgradnje resničnosti, resničnosti skozi duha. Vse kar je, vse kar je kdajkoli bil in vse kar kdajkoli bo, je duh in ker je duh tudi sam, na tem svetu ustvarja skozi to, čemur pravimo duhovna kreacija.

Preberite več: Spoznanje (3)

Spoznanje (2)

Vsak človek hodi po svetu, ne da bi se zavedal svoje veličine. Ko takole tavamo, se namrel vedno le izražamo skozi to, kar se zavedamo, da smo. In če smo ujeti v vrtinec čustev in čustvovanja, vse v svetu vidimo skozi to, enako pa je tudi, če ga dojemamo skozi um in misleno dojemanje.

Preberite več: Spoznanje (2)

Spoznanje

Naš svet prepreda energija, od atomske pa do celične in življenjske, ki napaja naša telesa, da lahko delujejo na najbolj optimalen možen način. Vsak od nas ima svojo zalogo energije in z njo razpolaga po svoji svobodni volji. Le-ta je tista, ki nam daje svobodo, da se odločimo ali jo bomo izkoristili za to, da bomo podprli svoje telo na tak, način, da nam bo služilo v svoji najboljši meri ali ne.

Preberite več: Spoznanje

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer