;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Kaj nam govori energija?

Energija se včasih obnaša na zelo čudne načine, a izid tega je zelo predvidljiv. Če namreč dolgo časa bežimo od sebe, dolga življenjska obdobja, se ne želimo soočiti sami s sabo in svojo potrebo pobeginiti iz tega sveta, se nam to lahko začne v energiji tudi zrcaliti na fizičnem nivoju. Nekateri postanejo kratkovidni, nekatere izdejo misli, ki imajo zelo kratek rok trajanja v spominu, nekateri se umikajo svojim čustvom, ker so enastavno postala preveč otipljiva in preblizu temu, kar oni zanznavajo v možganih kot zunanji svet, nekaterim, ki pa še niso tako zelo prepleteni z mislijo na globoki strah, pa se morda to le zrcali v raznih aktunih stanjih, ki nimajo še izraza v telesni fiziologiji.

Preberite več: Kaj nam govori energija?

Stabilnost

Stabilnost. Vsak jo ima in je tudi nima. A kaj je to kar povzroča, da je človeško bitje stabilno? Vsekakor ne čustva ali misli. Ta so le to, da nam pomagajo pričarati stabilnost. Lahko se namreč naprezamo in naprezamo, a če smo se nekje zagozdili s čustvi ali mislimi, ne bomo ravno daleč prišli, med tem, ko bomo silili.

Preberite več: Stabilnost

Razprava o čustvih

Vse je energija

Vse kar vidimo, vsi predmeti so, po Einsteinu iz energije. Njegova slavna enačba pove, da je  energija sestavljena iz mase in svetlobne hitrosti (E=mc2) oz. z drugimi besedami, smo tudi mi iz energije, kar se zelo nazorno vidi, če obrnemo enačbo na glavo (m=E/c2).
Da bi malo lažje razumeli prejšnjo enačbo si lahko predočimo energijo kot nekaj, kar ima neskončno hitrost s svojimi lastnimi lastnostmi in hitrost kot neko gibanje nečesa. In če neskončno hitrost zmanjšamo za dvakratnik svetlobne hitrosti se to, kar se pojmuje kot nekaj z neskončno hitrostjo spremeni v nekaj z hitrostjo, ki je dovolj počasna, da jo naši senzorji (oči, možgani, čutila ipd.) lahko zaznavajo kot nekaj otipljivega.

Preberite več: Razprava o čustvih

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer