Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Brezgluteinski česnov kruh | Hrana

Na debelo narezan (doma narejen kruh) ustvarja popolni temelj za brezgluteinski česnov kruh dobrega okusa in vonja. Prepojen bo s česnovim okusom na zunaj in znotraj in neverjetno hrustljavo skorjo, ki se razleti, ko zagrizete vanjo

Najboljši način za izdelavo česnovega kruha je, da ga potopimo v maslo prepojeno z česnom in olivnim oljem. Potem istisnete višek in pečete do popolnosti.

Uprite se potrebi, da popražite česen v maslu, ko ga stopite. Če česen ni neobdelan, ko gre v pečico, bo zgorel.

Preberite več: Brezgluteinski česnov kruh  |  Hrana

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer