Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Najboljša piza iz cvetače s hrustljavo skorjico | Hrana

Testo za pizzo  iz cvetače s hrustljavo skorjo

1 cvetačo
100g parmezana (ali kakršen koli trdi sir, mehki sir onemogoče, da se skorja zapeče trdo)
1 jajce

Cvetačo naribamo z ribežem. V ponvi naribano cvetačo sušimo na srednjem ognju približno 5 minut oz. Dokler ne postane na otip suha. Pazimo, da je ne prekuhamo., občasno jo premešamo. Pri tem se gre, da iz cvetače izpari vsa dodatna vlaga, ki jo dela prevlažno, da bi iz nje dobili pizo s hrustljavo skorjico.

Preberite več: Najboljša piza iz cvetače s hrustljavo skorjico | Hrana

Veganski sir | Hrana

Sestavine veganskega sira:

1 1/2 skodelici sojinega mleka (ali nemlečeno mleko po vaši izbiri)
1/2 skodelice surovih indijskih oreškov
3 žlice mandljeve moke
1 žlica limoninega soka
3 žlice olja grozdnih semen (ali olje po izbiri)
2 žlici agar agar v prahu (pomešan z 1/2 skodelice + 2 žlici vrele vode)
2 žlici paste Miso  / sojine omake po okusu / malo soli / tahinija po okusu
1 čajne žličke zelenjavnega praška /zelenjava, ki jo uporabljate, prašek iz česa, čebule, zelišča/
1/2 žlice belega popra
1/2 žlice himalajske soli

Preberite več: Veganski sir | Hrana

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer