Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Piza iz brokolija z zapečeno skorjo (300 kalorij) | Hrana

1 srednje velik brokoli
1 jajce
sol in črni poper
1/4 žlice italijanske začimbe
1/4 skodelice + 1 žlica nizko maščobnega mocarele sira
3 žlice paradižnikove omake
1/4 čebule
1/4 rdeče paprike
1 goba


Priprava

Segrejte pečico na 200 stopinj C.

Brokoli razkosamo, ga damo v posod za kuhati zelenjavo, pred tem, daš vanjo vodo, in pariš sbrokoli.

V obdelovalcu hrane (sekljalniku)  pulziramo brokoli, dokler ni nariban. Stisnite vodo v brisačo za posodo. Brokoli prestavite v večjo skledo in dodajte jajce, mocarelo, sol in poper, italijansko začimbo.

Testo prenesite na obložen s pergamentom pekač in ga oblikujte v tanko okroglo skorjo. Pečemo do zlatega in posušenega, 20 minut.

Začinite s paradižnikovo omako, mocarelo, sirom, gobami, čebulo in pecite, dokler se sir ne stopi in skorja postane hrustljava, 10 minut več.

vir: youtube

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer