2 žlici koruzne moke
2 žlici splošno namenske moke
Dobro pomešajte
Dodajte pol skodelice vode, mešajte dokler se vse ne združi in postane tekoče. Vodo dodajajte postopoma, da v testu ne bo grudic
Dajte na stran
200g tofuja popivnajte s papirjem, da popivnate dodatno vodo. Narahlo papir pritisnite na tofu. Tako dolgo, dokler ne bo na otip brez vode
Narežite ga na večje kose
V posodi:
½ skodelice drobtin
¼ čajne žličke čilija / paprike
¼ čajne žličke zmletega črnega popra
¼ žličke česnovega praška
¼ čajne žličke čebulnega praška
¼ čajne žličke soli (po okusu)
¼ čajne žličke italijanskih začimb
Dobro pomešajte
Vzamite kos tufoja, pa pomočite v testo, potopite ga v testo. Dajte ga v drobtine. Dobro ga prekrijtez drobtinami. Naredite to za vse kocke tufoja.
S pečico
Pečico segrejemo na 190C
Na pladenj za pečenje položite peki papir. Peki papir poškropite z malo olja. Tofuje prekrite z drobtinami položite na peki papir. Na kocke tofuje dodajte malo olja.
Pečemo jih 20 minut, obrnemo jih po 10 minutah.
Brez pečice
Ponev naoljimo in jo segrejemo. Na olje na srednjem ognju dodajamo tofujeve kocke- Obračamo jih, da se skuhajo vse strani. Ko postanejo hrustjave, jih vzmemo iz ponve.
Dober tek
vir: youtube
