Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

2 načina kock iz tofuja | Hrana

2 žlici koruzne moke
2 žlici splošno namenske moke

Dobro pomešajte

Dodajte pol skodelice vode, mešajte dokler se vse ne združi in postane tekoče. Vodo dodajajte postopoma, da v testu ne bo grudic

Dajte na stran

200g tofuja popivnajte s papirjem, da popivnate dodatno vodo. Narahlo papir pritisnite na tofu. Tako dolgo, dokler ne bo na otip brez vode

Narežite ga na večje kose

V posodi:

½ skodelice drobtin
¼ čajne žličke čilija / paprike
¼ čajne žličke zmletega črnega popra
¼ žličke česnovega praška
¼ čajne žličke čebulnega praška
¼ čajne žličke soli (po okusu)
¼ čajne žličke italijanskih začimb

Dobro pomešajte

Vzamite kos tufoja, pa pomočite v testo, potopite ga v testo. Dajte ga v drobtine. Dobro ga prekrijtez drobtinami. Naredite to za vse kocke tufoja.

S pečico

Pečico segrejemo na 190C

Na pladenj za pečenje položite peki papir. Peki papir poškropite z malo olja. Tofuje prekrite z drobtinami položite na peki papir.  Na kocke tofuje dodajte malo olja.

Pečemo jih 20 minut, obrnemo jih po 10 minutah.

Brez pečice

Ponev naoljimo in jo segrejemo. Na olje na srednjem ognju dodajamo tofujeve kocke- Obračamo jih, da se skuhajo vse strani. Ko postanejo hrustjave, jih vzmemo iz ponve.

Dober tek

vir: youtube

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer