Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Veganski sir (Camembert iz indijskih oreščkov) | Hrana

Prosim zavedajte, da ta proces traja med 4-5 tednov od začetka do konca ali celo dalj časa. Vendar pa ga lahko začnete jesti po 3. tednu, čeprav se okus še ne razvije do konca. Če želite, da bi bil močen, je použitje okoli 5 tedna ali pozneje popolno. Verjemite, resnično je vredno počakati.

Sestavine za pripravo Veganskega sira

Recept je narejen za 1 popolno količino modela ali ponve in še malo, da naredite enega malega.

Zaznamek:  Ta recept sem začel delati z uporabo blenderja z visoko hitrostjo. Zelo težko je vzeti vso mešanico iz blenderja, zato sem konačal s popolno količino sira preko uporabe malega modelčka. Sedaj, ko namesto blenderja uporabljam multipraktik, lahko z lahko vzamem iz njega vso mešanico. Vendar pa mi zaradi tega ostane nekaj dodatne mešanice, da iz nje naredim mali sir. Za recept lahko razdelite tako, da dobite 2 sira normalne velikosti.

Preberite več: Veganski sir (Camembert iz indijskih oreščkov) | Hrana

Veganski popcorn 'piščanec' | Hrana

- 100g čips paprika (Čips zdrobimo, najboljše v krpo in ga zdrobimo)
- 4 žlice navadne moke
- čajne žličke posuženega origana
- 1 čajna žlička smoked paprika
- 1/2 čajne žličke ćebule v prahu
- 1/2 čajne žličke česna v prahu
- ščešec soli
- ščepec popra

v posodi mešaj.

-  1/2 skodelice rastlinskega mleka,
-  1/2 ćajne žličke jabočnega kisa
-  2 čajni žlički pekoče omake

v posodi mešaj.

- 300g posebaj čvrstega tofuja
- zdrobi na koščke
- osoli in poporaj na obeh straneh
- povaljaj v 1/2 navadne moke
- in potem še v zgornji omaki
- potem pa še v oni prvi, da dobiš lepe kroglice povaljane z drobtinami iz prve mase

daj v segreto oglje, plitvo peči 2 minuti na vsaki strani. postrezi s še dodatno soljo po želji in kot dodatek daš omako iz drugega dela.

vir: facebook

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer