Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Nesladke vegetarianske palačinke | Brez glutena | Hrana

v večjo posodo dodaj

100g čičerikine moke
sol po okusus
1 čajna žlička prahu iz kurkume
1/2 čajne žličke pecilnega

pomešaj in dodaj


180ml skodelice vode, pomešaj v panir

dodaj

3/4 skodelice oz. 65g skuhanega, zmečkanega sladkega krompirja

pomešaj z metlico. dodaj

1 skodelica oz. 50g sesekljanega koriandra

rahlo pomešaj

v srednje segreto posodo dodaj 4 skodelice oz. 100g špinače. dovolite, da na srednji temperaturi špinača malček uvene, potem jo odstranite iz ponve na desko. potem, ko ste uveli dovolj špinače, jo zrežite na male dele.

2 skodelici oz. 180g sesekljanega korenčka

Vse skupaj dodaj v panir, dodaj še nariban korenček. Dobro pomešaj. Panir je pripravljen.

Ponva naj je na srednje segretem ognju, pomažite ponvo z malo olja, saj ima krompir tendenco, da karamelizira in bo omogočil, da se palačinka drži ponve.

Dajte malo mase na vročo ponvo, razporedite jo na tanko. Želimo, da so te palačinke tanke in hrustljave. Na ta način bodo bolj okusne.
Lahko naredite male ali velike palačinke. Kuhajte jih 3 minute na eni strani preden jo obrnete.

vir: youtube

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer