Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Definicije

KUNDALINI – (Sanskritsko kund, »goreti«; kunda; »zviti se ali zviti se v spiralo«) koncentrirano polje inteligentne, nevidne kozmične energije, ki je absolutno bistvena za življenje; začetek v korenu hrbtenice; ko se moški ali ženska razvijata se prisluži kot modrost. Kudnalini so opisovali kot tekoči ogenj ali tekočo svetlobo. Končni rezultat kundalinija je združenje volje (sakti-kundalini), znanja (prana-kundalini) in delovanja (para-kundalini).

Preberite več: Definicije

Prebujenje Kundalinija

O KUNDALINI ENERGIJI IN PREBUJENJU KUNDALINIJA IN NJEGOVEM DVIGU

 

KAJ JE KUNDALINI ENERGIJA?

Kundalini je pri večini ljudi speča energija.

V Hundijski mitologiji je Kundalini kačja boginja, ki spi v začetku hrbtenice, kjer je ovita tri in polkrat okoli prve čakre. Njeno ime je Kundalini Shakti in predstavlja razkritje božanske energije Shakti, energizirajoči potencial življenja samega, živečo boginjo, ki oživlja vse stvari.

Pod določenimi pogoji se Kundalini energija prebudi in se prične dvigovati skozi telo kjer med tem ko se premika v svoje valovečem kačjem gibanju prebada in odpira čakre. Med tem ko Kundalini sprošča shranjene in zablokirane energije je lahko njeno gibanje precej intenzivno, včasih boleče in pogosto vodi do mentalnih stanj za katera se zdi, da ne izvirajo iz tega sveta.

Preberite več: Prebujenje Kundalinija

Reiki in prebujenje Kundalinija

REIKI IN PREBUJENJE KUNDALINIJA

 

Kundalini Reiki lahko tudi pomaga pri problemih pri tej energiji. Prebudil jo bo varno in nežno.

Če je prebujen bo Kundalini dokončal čiščenje čaker telesnih slojev, čaker in energetskih kanalov. Z dodatno Reiki energijo se bo ta proces pospešil in postal bo bolj izbrušen. Ko se sloje telesa očistijo bo le-to povečalo našo energetsko vibracijo in razširilo našo zavest. Z odprtjem Kundalinija se bo pospešil proces osebnega razvoja.

Preberite več: Reiki in prebujenje Kundalinija

Spiralni ali kundalini ogenj

V nobenem od zahodnih jezikov ne obstaja besede za kundalini - za skrito, subjektivno silo, zato v tem spisu ohranjamo izraz, ki so ga uporabljali starodavni mistiki. Pridevnik kundalini pomeni 'zvit' in se nanaša na spečo silo ali energijo, ki je prisotna v vsakem človeku in leži kot zvita kača v etrskem telesu na dnu hrbtenice. Ta zvita kača je vztrajala stoletja dolgo v pričakovanju dneva, ko bo duša zavzela svoje zakonito področje - osebnost ali kombinacijo fizičnega, astralnega in mentalnega telesa. Ko ta spiralna sila še spi, je statična oblika ustvarjalne energije, katere namen je vitalizacija vsega telesa. Ko je prebujena in se začenja odvijati, se izkaže, da je električna, ognjena sila spiralne narave - od tod simbolični opis spiralna energija.

Preberite več: Spiralni ali kundalini ogenj 

Leta in kundalini

Enkrat popolno bitje in življenje, ko se prebujanje prelevi v delovanje in jahanje na valu. Po tem ko, se je že zgodila mielinacija v naših možganih gremo skozi Kundalini proces, da si privoščimo nekaj osebnostne rasti in spremembe možganov. Za posameznika ni potrebno, da je nekaj posebnega ali, da je raketni znanstvenik, da se prebije skozi proces kunadlinija. Pogosto občutljivi za kundalini in spremembe so tisti z občutljivim živčnim sistemom, od travme poškodovanim živčnim sistemom, pod velikim stresom in visoko psihično občutljivi.

Preberite več: Leta in kundalini

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer