;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji

Zdravilni parki

Zdravilni energetski parki so prostori na katerih se najajo manjša področja iz katerih seva nek tok, ki ga nekateri lahko zaznajo kot mravljinčenje, nekateri kot sprostitev napetosti v telesu, nekateri kot spremembo zraka ali čustev, nekateri pa preprosto ne zaznajo nič. To, da nič ne zaznamo, ne pomeni, da ničesar tam ni, pomeni samo to, da mi tega ne zaznamo.

Preberite več: Zdravilni parki

Zdravilne energetske prisotnosti

Zdravilne energetske prisotnosti so lahko tiste, ki so spontano vzniknile v naravi, lahko pa se jim pomaga, da se postavijo v določen prostor. Predstavljajo inteligentno pristonost, ki bi jo lahko primerjali s prisotnostjo človeka, pri katerem zaznamo, da nekaj seva. Bodisi so to čustva, misli ali pa neka toplota. Razlika med človekom in temi prisotnostmi je, da se nahajajo v prostoru brez nekega otipljivega nosilca (v našem primeru človeškega bitja).

Preberite več: Zdravilne energetske prisotnosti

Zemlja je živi organizem, ki s svojim izdihom podpira življenje

Naš prečudoviti planet je živ organizem in ravno tako kot druga živa bitja dokazuje svojo živost s svojim dinamičnim izrazom. Vetrovi, vode, potresi, vulkani, izbruhi plina ipd. nam kažejo kako diha, nafta, premog, zemeljski plin pa prihajajo iz njegovega prebavnega trakta. In ko zemlja vdihne, potegne v svojo notranjost različne snovi, da jih lahko skozi svoj prebavni trakt mineralno oplemeniti, da potem lahko skozi njen izdih zapustijo njeno notranjost in plemenitijo tisti del življenja na planetu, ki živi na njegovem površju.

Preberite več: Zemlja je živi organizem, ki s svojim izdihom podpira življenje 

Podarite svojim zaposlenim zdravje

 

Se ukvarjate z delovno intenzivno dejavnostjo? Rabite osredotočenost? Notranji mir? Zahteva narava vašega posla kreativnost?

Zdravilno sevanje Zemlje v vašem podjetju lahko prepreči mnoge težave vas in vaših zaposlenih. Lahko vas podpre pri zniževanju posledic stresa vključno z njihovo popolno odpravo, pri odpravljanju raznih bolečin, lajšanju vznemirjenosti… Rabite ustvarjalni zagon? Naravno zemeljsko sevanje vas podpre tudi pri brainstormingu.

Preberite več: Podarite svojim zaposlenim zdravje 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer