Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Nekaj ključnih Basharjev konceptov

Bashar je moški član civilizacije iz 5. dimenzije, ki se imenuje Essassani. To je »neformalni« zgoščen povzetek nekaterih ključnih Basharjevih konceptov, ki temeljijo na knjigah »Iskanje za resnico« in »Bashar: Načrt za spremembo« in tudi temelji na poslušanju mnogih kaset, ki izvirajo iz kanaliziranih večerov, kjer se Bashar odziva na vprašanja iz publike, ki jih je naredil Iasosos. Celotna Essassainska civilizacija temelji na brezpogojni ljubezni, ekstazi, zabavi, sledi svojemu navdušenju, je popolnoma ne obsojajoča in priznava veljavnost in enakost vsakemu posamezniku v družbi. Bashar, kot sem ga doživel iz kanaliziranih kaset, je skrajno entuziastičen – skoraj do točke, ki je podobna liku iz risanke! In kljub temu ima zelo hiter um, osupljivo razsodnost, ljubeče srce in seveda globoko razumevanje resničnosti.

Preberite več: Nekaj ključnih Basharjev konceptov

"Prejetje" resničnosti, ki si jo zaslužite

Radiu ni potrebno ustvariti programa, ki ga želi slišati. Potrebno mu je le sprejeti že obstoječi program. In s tem, ko se uskladi z odgovarjajočimi, sinhronizirajočimi, frekvencami postane učinkovit sprejemnik – in ustvarja podobnost vibracij – s programom, ki ga želi sprejeti.

Prav tako vam ni potrebno kreirati resničnosti, ki si jo želite, ker že obstaja – med neskončno možnimi resničnostmi, ki vse so-obstajajo simultano. Vse kar je potrebno je, da iz sebe naredite »anteno«, tako da iz podobnosti vibracij lahko sprejemate to resničnost. In to jo naredi psihološko »resnično« za vas.

Preberite več: "Prejetje" resničnosti, ki si jo zaslužite

3 fraze za prejemanje »verzije« resničnosti, ki vam ustreza


1. Videti to. (mentalno)

Vizualizirajte to. Predstavljajte si to. Vizualizirajte si jasno. Tega ni potrebno vizualizirati dolgo. Krajši čas je dovolj, vendar pa morate to vizualizirati jasno in čisto. V umu morate imeti trdno jasno sliko. Ko vizualizirate to ustvarja načrt (odtis), torej opazujte to z mnogo detalji. Videti to => Postanite učinkovita mentalna antena, da bi sprejeli to »verzijo« resničnosti.

Preberite več: 3 fraze za prejemanje »verzije« resničnosti, ki vam ustreza

Vse kar si želite že imate!

Ker vsebujete VSE in vse mogoče verzije vaše resničnosti vse pravzaprav simultano obstajajo in »so resnične« zato že imate vse kar si želite ali bi si lahko kdajkoli želeli. Vi vsebujete vse! Vse so vam že dali, kar si sploh lahko kdajkoli upate, da bi imeli ali želeli. Le da morda to ni »vidno« (in zato »resnično«) za vas.

Kreacija vsa obstaja Tu-Zdaj, zunaj časa,  v enem večnem-sedanjem trenutku. Zato vse za kar verjamete, da bi lahko »nekoč« prejeli, pravzaprav že imate! Vse je tukaj sedaj vendar le v menjavajočih stanjih vidnosti/nevidnosti – kar je odvisno od frekvenc, na katerih vibrirate, kar je spet odvisno od verovanj, ki jih sprejmete kot »resnične«.

Preberite več: Vse kar si želite že imate!

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer