Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Splošni pogoji

Z registracijo na stran potrjujem, da se prijavljam tudi na splošne novice, s prijavo na e-novice pa še na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v vaši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Prijavljam se in strinjam s pogoji

Rastline 'ugrabljene' za izdelavo cepiva za otroško paralizo | Homeopatija

Rastline so bile 'ugrabljene' v preboju za idelavo cepiva za otroško paralizo s potencialom, da bi preobrazile proizvodnjo cepiv.

Ekipa iz Centra John Innes iz Norfolka pravi, da je proces poceni, enostaven in hiter. Kot za pomoč pri odstranitvi otroške paralize znanstveniki verjamejo, da bi njihov pristop lahko pomagal, da bi svet reagiral na nepričakovane grožnje kot virus Zika ali Ebola. Strokovnjaki pravijo, da je bil dosežek tako impresiven kot pomemben. Cepivo je »autentično posnemavanje« polio virusa, ki se imenuje virusu podoben delec. Na  zunaj izgleda skoraj identično poliovirusu vendar – kot razlika med manekenom in osebo – je prazen znotraj, ima vse lastnosti potrebne za vključitev imunskega sistema, vendar nobenega orožja za povzročitev infekcije.

Vir: https://science.slashdot.org/

Tomaž Flegar, Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32, 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer