;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Globok mir v prsih in glavi | Delavnica

Na Tomaževo delavnico sem šla brez karkšnih koli pričakovanj. Rekla sem si ,punca dej probaj še to ,pa kar bo pač bo. Zdaj vem ,da je to končno nekaj najboljšega v zadnjih letih ,kar sem naredila zase.

Najprej sem ozavestila ,kaj mi ne pusti,da v življenju pride do mene tisto ,kar si najbolj želim. Mislim ,da je bil proces pri meni zelo globok,ker so mi solze kar same polzele po licu. Na koncu pa končno globok mir v prsih in glavi. Moram reči ,da me tudi zunanji dejavniki ne ljudje in njihovo obnašanje ne motijo kot so me do zdaj.

Vem ,da se bom sigurno udeležila še kake podobne zadeve pri Tomažu ,ker vem in čutim,da se je končno nekaj premaknilo v meni.

Tomaž hvala ti za vse

Rafka

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer