;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Globok, popoln mir | Duhovne intervencije

Živjo,

srčna hvala za včerajšnjo energijsko operacijo.

Po treh mesecih sem danes končno spet normalno spala. Sicer sem zaspala šele okoli tretje ure ponoči in imela najprej rahel spanec, pa vendar. Nisem več spala pol-sede, obložena z najmanj štirimi velikimi blazinami, celo noč v iskanju položaja, ki najmanj obremenjuje srce.
Med samo duhovno intervencijo sem dogajanje precej dobro zaznavala. Ves čas sem ležala v zame sedaj nemogočem položaju na hrbtu, brez vsake blazine pod glavo. Že pred začetkom sem se tako ulegla, in prosila za zdravljenje – bremen, ki jih nosi moje srce, preteklosti ki je znam spustiti ali odpustiti, in da bi znala sama objeti vse bolečine s svojo ljubeznijo, ki je nimam…Takoj na začetku se je pojavil v mojem srcu globok, popoln mir. Celo negibnost, ko se ne čuti niti utripa več. Potem se je začelo samo zdravljenje, ki se je čutilo kot odstranjevanje raznih odvečnih energij in plasti…vmes sem ostala v neke vrste komunikaciji, in prosila za videnje, in notranje darove s katerimi se bi znala sama zdraviti. Bilo je prijetno.

Zdravljenje se je iz srca kasneje začelo povezovati s pleksusom in navzdol z drugo čakro, kjer sem zaznavala zdravljenje nepravilno uporabljene spolne energije. Na koncu je postalo precej izrazito seksualno. Da bo jasno, ne mislim niti nisem čutila, da bi se kaj nepravilnega ali neprimernega pri tem dogajalo.

Še enkrat najlepša hvala za tvojo pomoč; naj ta srčni mir prosim ostane z menoj.

 Lepo bodi, Eleni

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer