;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Skoraj kot da je nekaj počilo | Z dodatnim pričevanjem | Duhovne intervencije

Najprle še enkrat hvala! Definitivno se je nekaj dogajalo, čutila san pritisk v prsnon koši in tudi v grli...to sta dve moji glavni področji, ka se kar nesceta dokončno pozdraviti. Nekaj časa je bilo čutiti tudi pritisk na čelo. Pa enkrat se je levo koleno odzvalo, ne znam opisati, skoraj kot da je nekaj počilo. Predvsem pa gnes čutim večjo lahkoto, lezje se koncentriran na esej, ka ga morem pisati, kar je super! Hvala! :)

Tadeja

 

Dopolnitev:

Pogovor preko Facebooka, dne 28.4.2018

Tadeja:
Bi me zanimalo, či si tudi ti kaj zaznal? Super to, s čim se ukvarjaš! Naj ti ide dobro še naprej.

Tomaž:
hvala
kot veš, se tukaj ne gre zame. v glavnem operacije opravljajo duhovne entitete
one so tiste, ki to delajo
kar se pa zdi meni, pa bi bilo dobro, da se poglobiš v sebe in razmisliš, kaj in kako naprej s svojim življenjem
niso namreč vse stvari takšne, kot bi si ti želela, da bi naj bile
in tiste, ki niso najboljše zate...
no, dobro je, da jih prevetriš

Tadeja:
To je zelo res in ze dolgo se ukvarjam z vprasanjem, kako naj spremenim stvari, ce jih pa ne morem...

Tomaž:
vse se da, le volja mora biti
tam kjer so vrata, je tudi druga stran

Tadeja:
To ze.. no, gre za to, da je druga oseba zelo obticala in zaradi tega ne morem prav nic, da bi se odnos premaknil/zacel... Edina sprememba, ki jo lahko naredim, je, da pustim vse skupaj, cesar pa ne zelim. Sicer je vpogled zelo dober, hvala!!

Pogovor preko Facebooka, dne 10.5.2018:

Tomaž:
hej tadeja

Tadeja:
Zdravo Tomaž

Tomaž:
kak je bilou drugi den?

Tadeja:
Torej kot rečeno, mi je definitivno pomagalo k boljši koncentraciji, kar san takrat fejst nucala. Drugače pa se mi zdi, ka je terapija prispevala tudi k ozdravljanji grelne čakre (na kateron bo sicer še dela...) in pa k pridobivanji uvidov glede moje situacije. To je povezano tudi s tvojim nasvetom, je bil res zadetek v polno. Ampak zdaj še bole ne ven, ka naj naredim... :)
Vrednost je tudi v ton, kar je nej tak fejst očitno... Čeprav nega velikih premikov, pa čutiš, ka si ene stvari lažje in ka se je v določenih stvareh nekaj spremenilo... :)
Vrednost je tudi v ton, kar je nej tak fejst očitno... Čeprav nega velikih premikov, pa čutiš, ka si ene stvari lažje in ka se je v določenih stvareh nekaj spremenilo..

Tomaž:
Si lejko konkretnejša?

Tadeja:
Torej to, ka zacan z drugoga zornoga kota gledati na svojo trenutno situacijo - na to, zakoj san obtičala in kaj mi zaenkrat še preprečuje, ka stvari spremenim. In pa to, ka čutim neko večjo stabilnost v sebi, čeprav nemren povedati, ka se je kaj velkoga spremenilo. Pri tem mislim na področje komuniciranja... Včasih so mi kakšne situacije fejst obremenilne, zdaj pa mogoče to nej več tak fejst intenzivno...

Tomaž:
oo, zelo dobro
to se mi pa zdi kar napredek

Tadeja:
Ja, vsekakor! Čeprav je iluzija pričakovati, ka se bodo čez noč spremenile stvari, s kerimi san neskončno dugo živela. Navsezadnje ma vsak nalogo, ka se iz reševanja problemov tudi kaj nauči in to pač zahteva svoj čas :)
No, hvala ti še enkrat!

Tomaž:
hvala tebi
lejko tudi del toga pogovora
uporabin za pričevanje na mojo strani
?

Tadeja:
Ja, lejko! ;)

Tomaž:
superca, fala

Tadeja:
V bistvi je težko vedeti, kje mi je najbolj pomagalo... Tisti vikend san sestavljala pomembno vlogo, del kere je bil tudi esej. Namreč vlogo za vpis na študij, ka de lejko vodo v spremembo kariere in s tem življenja... No, san bila povabljena na intervju, tak ka mogoče je mi pa terapija pomagala v redi opraviti... :)

Tomaž:
hehe
no, zdaj pa bižin
mej se lepo in se čujeva :)

Tadeja:
Hvala enako. Ne pozabi spremeniti mojih srčnih izpovedi v knjižno slovenščino, me pa zanima, ka de objavljeno :)

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer