;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Hura! Hvala, vrača se!!!! | Duhovne intervencije

25.11. dopoldne

Lep večer tomaž !

Zopet sem na  hudi življenjski preizkušnji. Imam moža v ukc  ljubljana in je imel zastoj srca. Ne vem kaj se bo zgodilo vendar so mi danes namignili da skoraj ni rešitve, da so možgani v okvari.

Samo še tvoja pomoč mi ostane in pomoč marije. Vsak dan sem na brezjah in molim zanj. Prosim tomaž nameni mu nekaj energije in pobožaj ga s svojo milino. Zelo ti bom hvaležna za vsako pikico tvojih misli in energije, ki jo v tem trenutku zelo potrebuje.  Res bi si želela da ostane še z nami.  Že v naprej se ti zahvaljujem za vse kar boš lahko storil zanj.

Rada te imam branka

29.11. zjutraj

Dobro jutro  Tomaž

Pisala sem ti za pomoč mojemu možu. HVALA karkoli si storil zanj. Premestili so ga v bolnico na Jesenice in začel se je rahlo odzivati.

29.11. zvečer:

Danes sem zvedla od zdravnika da je še vedno v življenjski nevarnosti in da zaenkrat ni gibalnih funkcij. Je pa očesni stik in pa gibanje glave. Tudi odziva se na glas.  KDAJ TOMAŽ BOS TI LAKO NAREDIL  zdravljenje (duhovna intervencija) za Tineta. Seveda če je mozno.

30.11. popoldne

Tomaž tvoja terapija je ušpesna. Tine se prebuja, odstranili so mu delno pomoč za dihanje. Prepoznava. Prosim če terapijo narediva še danes zvecer.  HURA  HVALA, VRACA SE !!!!!!!!!!!!!!!

Branka

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer