;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Oblilo me je, kot bi se tuširala z vodo | Duhovne intervencije

Vau, Tomaž!

To pa je bil poseg, operacija. Imela sem močne bolečine v prstih rok in nog, boleli so me zobje,...Bolečina je odšla in prišla nazaj, se širila po telesu...Potem sem imela naval vročine v glavo.

Čeprav sem imela zaprte oči sem videla belo svetlobo. Vau.Čutila sem, da se premika nekaj, nekdo okoli mene, kot valovanje, toploto...Najbrž se je poseg zaključeval, ko me je oblilo po celem telesu, kot bi se tuširala z vodo. Čez nekaj časa pa me je oblil mraz.

Danes sem komaj vstala, sem prijetno utrujena, sicer me malo boli glava in se tresem. Ampak vem, da mi je odstranjen velik del zastarele bolečine na fizičnem in psihičnem telesu.

Tomaž, hvala  ker si...

Hvala Božanstvu

Objem
Meta
Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer