;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Pričevanja ljudi, ki uporabljajo brezplačno storitev Prenos energije radosti | Prenos svete energije

Ker smo vsi drugačni vsak od nas dojema prenos energije drugače, vendar pa kot kaže jo skoraj vsi čutimo v telesih. Ponavadi je na zavestnem nivoju ne čutijo tisti, ki je niso vajeni oz. niso vajeni vibracije tiste, ki prihaja v njihova telesa, kajti na zavestnem nivoju zaznavamo le tisto, kar nam je poznano in kar smo že občutili, včasih tudi česar se ne bojimo. Vendar pa, bolj se potapljamo v to vibracijo oz. energijo, bolj postaja del nas in vedno več je je v našem življenju oz. v življenju jo vedno bolj opazimo ker nam je domača.

 

 

4.7. Izredno miren občutek...občutek lebdenja.....

 

10.7 Zanimiva ideja. Me zanima, kako bom tole sprejemala, ali bolje, kako bom na tole reagirala in ali deluje. Hvala in lep pozdrav, Branka

 

11.7. veselim se nadaljnje uporabe prenosa v pričakovanju večje radosti, saj čutim, da je že skrajni čas za to. 

 

20.7. Danes sem to storitev izvedla tretjič, vendar skoraj nič nisem čutila, če primerjam z občutki, ko sem storitev uporabila prvič in drugič. Jutri poizkusim ponovno... :)

 

5.8. hvala za vse…

 

5.8 Današnji prenos energije sem opravila z določenim namenom. Trenutno sem v zelo nervoznem stanju in v stanju nezaupanja vase. Upam, da mi bo sedaj lažje...

 

20.7. Pri zadnjem vprašanju ne zasledim možnost izbire odgovora za ljudi kateri se prvič srečujejo z energijo. Mogoče pa nisem dovolj dober razumela odgovor. Ta storitev je čudovita!!!

 

5.8. nimam kaj povedat razen da je dobro to.

 

6.7. Mislim, da delaš krasne stvari Tomaž. Hvala ti, da sem lahko del njih.

 

11.7. Res zanimivi občutki… Jutri bom znova poizkusila. :)

 

5.8. Sprememba je že v tem ko se pet minut posvetim sebi, in svojemu notranjemu dogajanju, ki se mu drugače ne.

 

5.8. Bilo je dobro.

 

29.8. Hvala

 

3.9. Hvala

 

4.9. Hvala

 

12.9. Čudovito! Hvala!

 

29.8. Nisem prepričana, če je to prava energija. Čutila sem neke oblike valovanja v glavi, srce mi je hitreje utripalo. Ne vem, kaj bi morala občutit. Storitev uporabljam prvič.

 

2.10. hvala za čudovito izkušnje in se spet kmalu pridružim Radosti...)

 

3.10. Storitev uporabljam prvič. Občutki so bili izredno intenzivni, od očutka lebdenja, mravljinčenja po celem telesu, energetske spremembe po celem telesu..sicer že v osnovi so te zaznave pri meni izredno okrepljene..vsa stanja, kar se tiče čustev si lahk prikličem tako močno, da je včasih lahko preveč...no se že poznam ampak vseeno..in energetsko tudi sama ob doživljanju lahko sprožim izredno inzentivna čustvena stanja. Začutila sem res popolno Radost in celo telo mi vibrira v tem stanju. Zanimiva sinhroniciteta, ker sem ravno včeraj delala ene zanimive energetske meditacije od Toma Kenyona..premik med časobnimi linijami, realnostmi...in sem si izbrala realnost:Ljubeča Radost :)). Tak da res iz srca hvala za čudovito izkušnje in se spet kmalu pridružim Radosti...)

 

3.10. Danes čutim kot vso nakopičeno energijo zelo močno v solarnem pleksusu, kot da bi se nekaj sproščalo tam..včeraj so bilo občutki drugačni bolj kot ves čas enakomerni pretoki vrtinčenja...zanimivo)) Hvalaaaa ))

 

4.10 Bolj kot radost, sem občutila kot neko "skeniranje" od glave do nog.

 

4.10. Filing je bil danes drugačen, morda zaradi delno porušenega ravnovesja zaradi določenih dogodkov,ki so se zgodili pri meni.. danes sem energijo občutila, kot neko notranjo pomiritev.čeprav sedaj po parih minutah..?utim tudi vibracijo veselja, kot da bi se mi začelo zdaj pretakati nekak z zamikom..zanimivo..)

 

5.10 Hvala za čudovito izkušnjo ponovno!!..Preplavljena sem v vseh svojih telesih...Radost, ki jo želim živeti in ves čas Biti..ob le prepuščanju se občutki intenzivirajo..vsakič malo drugače

 

6.10. Dalj in dalj časa ostajam v tej Vibraciji..to je tudi moj Namen..večkrat se zgodi prenos..lažje obdržim "stanje"..in postajam to celostno...ne glese na kakršnekoli "zunanje" vplive..ki se mi zdi se manjša njihov vpli..to je tako pri tem čustvu..Hvaaala!!!Za To kreacijo in poslanstvo, ki je pravi Blagoslov!!

 

6.10. Kot da bi se mi zdelo, da je zraven prisotna še neka vibracija.pa ne vem točno kaj..., včasih se mi zdi kot dvig frekvence popolno, pa če bi mogla zdaj točno odgovoriti kaj sem čutila recimo bi lahk rekla v tem trenutku Varnost..popolno...lahko kot kombinacija pri meni s samo sabo..pa se je sprožilo s čustvom Radosti, nekaj izgubljenega je prišlo nazaj..Hvala!!

 

6.10. Hvala

 

11.10. Zdaj pa je šlo ja:)). Hvala:) za delitev in širjenje Radosti, ki zaobjame potem mene, vse nas in se širi naprej..juhuuu

 

14.10. Prvič sem uporabila to "tehniko" in ne morem verjeti kako močni občutki so me preplavili med prenosom. Super!

 

18.10. super močna energija. sem vesela, da se deli, najlepša hvala Tomaž.

 

21.10. druga uporaba je bila veliko bolj intenzivna in po njej se počutim kar malo odsotna a v sebi zelo mirna :) lp

 

24.10. hvala za prenos energije, to sem uporabil prvič, dobil sem občutek kot da me obliva toplota od glave naprej po telesu

 

25.10. Prenos se je dogajal v paru, Radost sem začutila v ščitnici, moj fant pa ja začutil v prsnem košu in se mu je premikala navzgor, potem pa se je mehkoba razlila čez obraz, oči in ves prostor prečno.

 

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer