;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Ustvarjanje čustev

V fazi samoreflektiranja so se odprle in prečistile čustvene poti, ki so mi ustvarjale takšne in drugačne prepreke, hkrati pa se je zgodilo nekaj prečudovitega. Prišel sem do spoznanja kako v materialnih stvareh, živih bitjih, dogodkih ipd. ustvariti čustva, ki so neobremenjena navez in navezav na karkoli, kar pomeni, da človeka ne delajo odvisnega z namenom.
Prvi takšen moj projekt je bil stvaritev vodice oz. parfuma, ki oddaja čustvo radosti. Zadeva deluje podobno kot parfum, le da neposredno ne diši, a njen nanosi na avrično polje zbudi v človeku globoko povezavo z duhom in energijo radosti, kar vzpodbuja energetsko polje človeka, ki si je ta parfum nanesel, da producira vibracije radosti, seveda pa se hkrati to tudi odraža na fizičnem počutju in v njegovih čustvih. Dobra stran tega parfuma je, da krepi zavedanje za radost tistega, ki ji ga nanese nase.
Drugi projekt oz. podprojekt je bil, da sem ustvaril duhovni vonj, ki ga človek zaznava v notranjem telesu. Vonj torej ne prihaja od zunaj, a prihaja močno zavedanje glede vonja. S tem se krepi človeška zaznava za subtilne vibracije, hkrati pa ta vonj deluje tudi z določenimi energetskimi (zdravilnimi, krepčilnimi ipd.) lastnostmi.
Tretji projekt je projekt ustvarjanje čustev v raznih medijih, ki poteka na moji domači strani oz. na delu, kjer se nahaja moj blog, kjer lahko ljudje okušajo razna čustvena stanja preko pritiska na tipko ali preko prenosa vibracij v vodo.
Četrti projekt je povezan z ustvarjanjem energetsko okrepljenih prostorov z določenimi čustvi, kar se zaznava kot dejansko čustvo na oz. v telesu. Npr. park okrepljen z čustvom radosti oddaja čustvo radosti in se vsi ki se v njem nahajajo tudi kopajo v tem čustvu. Podobno je z vibracijo notranjega miru ali pa ljubezni. Zadeva je zelo priročna za poslovne prostore, tako za tiste kjer teče proizvodni proces kot tiste kjer se sestankuje, kajti določene vibracije lahko pospešujejo večjo zbranost, osredotočenost, sproščenost, mirnost uma ipd.
Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer