;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Nov način zdravljenja je zunaj: Duhovne operacije

Z mesecem majem 2017 pričenjamo poleg ustaljenega načina dela v obliki delavnic in individualnih srečanj Jedrne celične preobrazbe izvajati še Duhovne intervencije, katerih namen je brez karkšnega koli vpletanja kogar koli, razen seveda duhovnih kirurgov in zdravnikov ter ostalih duhovnih inteligenc, izvesti energetski kirurški poseg na energetskem ,čusvenem in/ali mentalnem polju posameznika.

Duhovne intervencije opravljajo mnogi duhovni zdravniki, kirurgi in druge duhovne inteligence, ki so svoj obstoj posvetile služenju človeštu.

Prvi tovrstni dogodek se bo odvijal v ponedeljek, 22.5. na Ptuju, v Zavodu Bodi dobro na Rajšpovi 14, s pričetkom ob 18h.

Več o rezultatih si lahko preberete tukaj >>>

Ker se gre za predstavitveni dogodek, so za udeležbo zaželjeni prostovoljni prispevki.

Dobrodošli!

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer