;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Naročite se na brezpačni duhovni nasvet

Ko izberete menu Brezplačno ta mesec, v desnem zgornjem delu strani, se vam bo odprlo okno s padajočim menijem, v katerem bo označena opcija Brezplačen duhovni nasvet. Brazplačen duhovni nasvet je, kot pove že ime samo, na razpolago enkrat na mesec. Če ga želite prejeti naslednji mesec, morate za Brezplačen duhovni nasvet ponovno zaprositi preko istega spletnega obrazca.

Okno se vam bo odprlo tudi, če kliknete tukaj >>>.

Ko izpolnite potrebovane podatke v oknu, ki se bo odprlo, bo sledil še zaslon za prejem in ko boste kliknili na opcijo za prejem, bodo na vaš e-naslov poslana navodila za postavljanje vprašanje in za branje le-tega. Nanj bom odgovoril enkrat v roku naslednjih dni od prejema.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer