;

Dobrodošli na Tomaževi strani

Namen te strani je opis Tomaževega dela.

Na njej najdete vse kar je povezano z njegovim delom, gibanjem, seminarji, delavnicami. zdravljenjem, spreminjanjem resničnosti...

Izveleček iz splošnih pogojev

S prijavo na e-novice potrjujem prijavo na splošne novice in na regionalne novice in dogodke, ki jih izberem v padajočem meniju. Prijavo lahko kadarkoli spremenim.

Prijavite se

Novice - prijavite se!

Naročam se na e-novice, ki se dotikajo dogodkov v naši regiji in na splošne novice
Izberite regijo, kjer živite:
Potrjujem prijavo in se strinjam s pogoji
Sveti zdravilni krogi | Psihična kirurgija | Energetska psihološka pomoč

Brezplačno na mesec | Brezplačni mesečni mini-reading

Ko izberete menu Brezplačno ta mesec, v desnem zgornjem delu strani, se vam bo odprlo okno s padajočim menijem, v katerem boste zaenkrat lahko izbrali le storitev Brezplačni mesečni mini-reading. Brazplačni mesečni mini-reading je, kot pove že ime samo, na razpolago enkrat na mesec. Če ga želite prejeti naslednji mesec, se morate za Brezplačni mesečni mini-reading ponovno prjaviti.

Okno se vam bo odprlo tudi, če kliknete tukaj >>>.

Ko izpolnite potrebovane podatke v oknu, ki se bo odprlo, bo sledil še zaslon za prejem in ko boste kliknili na opcijo za prejem, bo na moj e-naslov poslana prošnja za Brezplačni mesečni mini-reading. Nanj bom odgovoril, ko bom pač imel čas, enkrat tekom naslednjih dni od prejema.

Kar je dobro vedeti glede prejemanja e-pošte!

Če ne boste tekom naslednjih dni prejeli pošte v vaš spetni odjemalec (gmail, outlook, yahoo, ipd.), je zelo dobro, da preverite mape Vsiljena pošta (spam) in Promocije v vaših spletnih odjemalcih in poiščete pošto tam. Če jo najdete, je zelo dobro, da jo premaknete v mapo Prejeto oz. Glavno in potrdite e-mail iz katerega ste pošto prejeli kot e-mail iz katerega bo pošta redno prihajala, kajti vsi naslednji mejli bodo prihajali iz tega poštnega naslova in jih boste mogoče v prihodnosti zgrešili samo zato, ker ne pridejo v pravilno mapo s pošto.

Kako premakniti e-pošto iz zavihkov Vsiljena pošta oz. Promocije v gmailu? >>>

Če pošte kljub vsem naporom niste prejeli me prosim kontaktirajte na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na mojem facebook računu in bova s skupnimi močmi poizkusila najti rešitev, ki bo primerna tako za vas, kot za mene.

Ⓒ 2016 * Tomaž Flegar Ponedeljek-Petek 9h-17h Grič 32 1000 Ljubljana-Brdo * GSM: 041 890 078 * tomaz.flegar@gmail.comtomaz.flegar@gmail.com
Onewer